Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Piata universitatii

Mesajde patrascu » 20 Ian 2012, 14:37

"Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se." Oare chiar asa sa fie?
Ultima oară modificat de patrascu pe 20 Ian 2012, 15:25, modificat 1 dată în total.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Re: Piata universitatii

Mesajde patrascu » 20 Ian 2012, 15:24

Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Albinel » 20 Ian 2012, 15:48

sa-ti dea Bunul Dumnezeu sanatate si tot ce vrei...frumoasa initiativa ai avut si cald suflet ai !!
ROMANIAAAAA....TREZESTE-TE !!!
apicultori ..de la un an la altul va sunt furate drepturile..,munca ,chinul ,mierea ..
taxele si impozitele si-au facut loc si in lumea apicola..si voi sunteti ROMANI..
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde paul » 20 Ian 2012, 18:11

Fratilor ... am fost participant la Piata Universitatii ... 1990 !!!
Atunci era vorba de schimbarea unui SISTEM ... perpetuat de ... neo ... comunisti !
ERA VORBA DE ... ALTCEVA !!!
Acum ... sa ma scuzati ! GALERIILE ECHIPELOR DE FOTBAL ... PROTESTEAZA !!! Impotriva autoritatii statului reprezentata de ... jandarmi ! Cu care au ei , ceva ... MECIURI !!!
Exista o stare de nemultumire a populatiei !!! Sunt ... DE ACORD !!!
NU ASA ... REZOLVAM PROBLEMELE !!!
Ci asa ... nu ne mai lacomim la sacosa partidului ... votam in deplina cunostinta de cauza ... nu ne lasam influentati de nimeni ... SI AR MAI Fi ... vorba unui recent disparut ...
Semneaza ... un fost TARANIST ... actualmente un ... simpatizant liberal ! NU A-L USL !!! NICI AL ... PDL !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 20 Ian 2012, 18:31

Paul .... daca tu asta vezi la aceste proteste .... "galeriile echipelor de fotbal vs jandarmerie" da-mi voie sa apreciez ca ai trait degeaba.

PS: imi explici si mie ce inseamna sa fii fost "taranist", dar sa fii acum simpatizant liberal?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde patrascu » 20 Ian 2012, 18:37

Paul tin sa te contrazic exact asa trebuiesc rezolvate nu altfel! Cati din actualii politicieni nu au radacini in comunism? Zi tu 10! Galeriile nu fac bine ceea ce fac si nici eu nu sunt de acord dar cred ca mai sunt si alte elemente in afara de fanii echipelor de fotbal care incing spiritele(aseara am fost si cam asa mi s-a parut). Eu ma duc si atat nu am deschis discutia sa conving pe altii sa iasa pentru ca in toate orasele tarii exista o "piata universitatii" si cei care cred ca trebuie sa faca ceva fac.
patrascu

Mesajde paul » 20 Ian 2012, 18:48

Cristian IONITA scrie:Paul .... daca tu asta vezi la aceste proteste .... "galeriile echipelor de fotbal vs jandarmerie" da-mi voie sa apreciez ca ai trait degeaba.

PS: imi explici si mie ce inseamna sa fii fost "taranist", dar sa fii acum simpatizant liberal?

D-le Cristian Ionita ! IN MOMENTUL IN CARE VREI SA SCHIMBI ... CEVA ... DEMOCRATIC ... NU TE DEDAI LA NICI UN FEL DE ACTE ... NEDEMOCRATICE !!! Daca faci acest lucru ... COMPROMITI IDEALUL !!!
AVETI DREPTATE ... AM TRAIT DEGEABA !!! ... ASA INTELEG EU ... LUCRURILE !!!
In anii ... '90 ... aveam o vorba ... " cand vor ajunge taranistii sa se afle in opozitie cu ... liberalii (nu impreuna in opozitie ) ... ATUNCI VA FI DEMOCRATIE REALA IN ROMANIA !!!
Acum ... daca PNL este in opozitie fata de ... PDL , dar nu in uniune cu ... PSD ... este democratie ... ORIGINALA !!! Ca in anii ... '90 !!!
@ Patrascule ... ai dreptate ! Totusi , chiar daca provin din ... aceeasi linie ... UNII(lideri) S-AR PUTEA SA GANDEASCA ... ALTFEL !!! S-ar putea ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Albinel » 20 Ian 2012, 19:00

paul scrie:Fratilor ... am fost participant la Piata Universitatii ... 1990 !!!
Atunci era vorba de schimbarea unui SISTEM ... perpetuat de ... neo ... comunisti !
ERA VORBA DE ... ALTCEVA !!!
Acum ... sa ma scuzati ! GALERIILE ECHIPELOR DE FOTBAL ... PROTESTEAZA !!! Impotriva autoritatii statului reprezentata de ... jandarmi ! Cu care au ei , ceva ... MECIURI !!!
Exista o stare de nemultumire a populatiei !!! Sunt ... DE ACORD !!!
NU ASA ... REZOLVAM PROBLEMELE !!!
Ci asa ... nu ne mai lacomim la sacosa partidului ... votam in deplina cunostinta de cauza ... nu ne lasam influentati de nimeni ... SI AR MAI Fi ... vorba unui recent disparut ...
Semneaza ... un fost TARANIST ... actualmente un ... simpatizant liberal ! NU A-L USL !!! NICI AL ... PDL !!!

cine a inceput ..cand au inceput si de ce evenimentele in Piata Universitatii in '90..????????????
daca tu ai fost taranist ...de ce nu ai ramas inca si esti liberal..???
daca sustii ca esti liberal ..ar trebui sa sustii vocea poporului nu a puterii...????
semneaza unul din cele 5-6 persoane ce au declansat FENOMENUL PIATA UNIVERSITATII '90 si nu doar simplu membru PNT.. ;)
JOS MAFIA BASESCIANA
Albinel

Mesajde patrascu » 20 Ian 2012, 19:06

Eu unul asa cred ca bine asa imi dicteaza mie inima sa merg si sa imi cer ce eal meu. Nu cer ceva ce nu imi apartine imi cer doar ce mi s-a furat mie si tuturor din 89 pana acum. Fata de 90 consider ca au fost schimbati minerii cu jandarmii astia din urma fiind mai cu mila totusi. Paul nu vezi ca politicienii nu mai pot pacali indiferent de culoarea lor ?

Flămând şi gol, făr-adăpost,
Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,
Şi m-ai scuipat şi m-ai bătut
Şi câine eu ţi-am fost!
Ciocoi pribeag, adus de vânt,
De ai cu iadul legământ
Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!
Răbdăm poveri, răbdăm nevoi
Şi ham de cai, şi jug de boi
Dar vrem pământ!
.................................
N-avem puteri şi chip de-acum
Să mai trăim cerşind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luaţi din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!
patrascu

Mesajde paul » 20 Ian 2012, 19:25

Albinel scrie:90..????????????
daca sustii ca esti liberal ..ar trebui sa sustii vocea poporului nu a puterii...????
semneaza unul din cele 5-6 persoane ce au declansat FENOMENUL PIATA UNIVERSITATII '90 si nu doar simplu membru PNT.. ;)
JOS MAFIA BASESCIANA

Albinel ... ai grija ca ... AMESTECI PLANURILE !!!
Te intreb ... al cui taranist ... sa fi ramas ??? Al lui ... Milut ...care in 2009 s-a dus in Modrogan cu steagul PNTCD ... fluturand victoria lui ... Base ??? ATUNCI ... MI-A FOST RUSINE !!! Al lui ... Pavelescu , care nu are nici in clin nici in maneca cu ... PNTCD ??? Al lui ... Ciorbea , care mai deunazi batu palma cu ... PDL ... in antecamera PPE ??? ... Al cui ... sa fi ramas ??? AL NIMANUI !!!
SUSTIN ... VOCEA POPORULUI !!! NU A ... GALERIILOR DE FOTBAL !!! PUNCT !
SUB NICI O FORMA ... NICIODATA ... NU AM SUSTINUT VOCEA ACTUALEI PUTERI !!!
Albinel ... oamenii trebuie sa invete un lucru ! Sa protesteze ... CAND TREBUIE !!! Nu ... cand le vine bine !!! Motivul pentru care protesteaza acum ... NU MAI EXISTA !!! TREBUIAU SA PROTESTEZE CAND S-AU TAIAT SALARIILE , PENSIILE , CAND S-A MARIT TVA !!! ATUNCI ... NU ACUM !!!
paul

Mesajde Ioan Guist » 20 Ian 2012, 19:45

Nu sunt de acord cu politizarea manifestarilor din strada.
Acei oameni au nemultumiri.Normal la cat s-a furat, la cati taietori de frunze uscate si la ce vremuri traim.Stiti cat e pensia unui fost lucrator la romgaz? 2500.Muuulte sunt de reglat in tara.Pentru orice reglaj, sar de c*r ...j'de mi de ...dereglati.

Ponta? o poanta macabra!Un ingamfat nesimntit.O copy-paste la nastase-arogant-sef.Nu i-as de lucru nici sa curete dalta.Un ingamfat impins de jos.
Antonescu? Un critic la nesfarsit.Un demolator de tot si toate din ...vorbe.Un pierde vara.Un greeras...cu chitara toata vara.Nu am auzit nici o singura solutie de la el.Doar barda si cutite bine ascutite.Nu construieste.

Cu astia doi ...Romania se intoarce cu 20 de ani.Baieti , ne-o furam iarasi daca vin chiciurile aste apolitice.
Ce e aia psd+liberali? Cum se inteleg la politica de taxe si impozite de ex. aceste doua curente politice??Ce-i tin pe astia la un loc? Cascavalul !!In spatele lor sunt "prietenii" nostrii comuni de 20 si unii de 40 de ani.A...am uitat aici intra si stimabilul felix.Se rasucesc LIBERALII in mormant si-si mai baga si vata in urechi.

De bine de rau ,astazi Romanica este peste multe tari europene la stabilitate economica.Cand de regula eram fruntasi la cazut in cap ca nu-i asa? aveam motiv ca na e... criza.O Criza ca asta, era mana cereasca pentru stanga.Era liber la furat pe rupte.Am fi fost cuca bataii iarasi.
Tampitul asta de Boc a tinut trenul pe sine.Da !scartie si se taraie ca e construit ...made in Romania.Are vechime si e Non-euro.
E de lucru mult la "trenul " asta.Numai ca prin demolare nu facem decat loc altui "tren"...strain.
Pentru prima data am fost mandru ca sunt roman, cand au fost oprite niste tiruri prin vama.O crescut inima in mine cand am vazut ca au cazut mari "mahari" ai europei.
Romania incepe sa conteze.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde patrascu » 20 Ian 2012, 19:57

Paul in 89 nu erau galerii de fotbal dar stau si ma intreb revolutia a fost facuta de fecioare? László Tőkés a fost scanteia revolutiei dar mai apoi ce s-a intamplat ? Acum alta a fost scanteia dar romanii nu ies in strada parerea mea pentru ultimul an ies pentru ultimii 20 si ceva asa cum au iesit pentru 45 de ani in 89. La revolutie nu se luptau cu institutiile statului? Asa este poporul asta pana nu vede nu crede iar acum se fac simtite rezultatetele la toate masurile luate fara minte de fosti si actuali comunisti. Si la fel stau si ma gandesc daca ies cand le vine bine? Crezi ca e bine sa stai in frig si sa nu ai o chifla in stomac ? Eu unul nu cred imi venea sa plang aseara cand am vazut un batran care facuse promoroaca la nas si nu avea de un ceai cald. Nu cred ca poate nimeni sa judece cand? de ce? si cum? ies in strada oamenii liberi atata timp cat este dreptul lor!
patrascu

Mesajde Albinel » 20 Ian 2012, 20:03

paul scrie:
Albinel scrie:90..????????????
JOS MAFIA BASESCIANA

Albinel ... ai grija ca ... AMESTECI PLANURILE !!!
Te intreb ... al cui taranist ... sa fi ramas ??? Al lui ... Milut ...care in 2009 s-a dus in Modrogan cu steagul PNTCD ... fluturand victoria lui ... Base ??? ATUNCI ... MI-A FOST RUSINE !!! Al lui ... Pavelescu , care nu are nici in clin nici in maneca cu ... PNTCD ??? Al lui ... Ciorbea , care mai deunazi batu palma cu ... PDL ... in antecamera PPE ??? ... Al cui ... sa fi ramas ??? AL NIMANUI !!!
SUSTIN ... VOCEA POPORULUI !!! NU A ... GALERIILOR DE FOTBAL !!! PUNCT !
SUB NICI O FORMA ... NICIODATA ... NU AM SUSTINUT VOCEA ACTUALEI PUTERI !!!
Albinel ... oamenii trebuie sa invete un lucru ! Sa protesteze ... CAND TREBUIE !!! Nu ... cand le vine bine !!! Motivul pentru care protesteaza acum ... NU MAI EXISTA !!! TREBUIAU SA PROTESTEZE CAND S-AU TAIAT SALARIILE , PENSIILE , CAND S-A MARIT TVA !!! ATUNCI ... NU ACUM !!!

paul..am sa fiu scurt ..
unde ai fost la Congresul PNT ..de la expo de acum 2-3 ani..???
acolo era tot PNT..surorile seniorului Coposu ,rapasatul ion Diaconescu ,domnul Ciuhandu ,Caramitru si altii..ala era adevaratul PNT..
de ce nu ai facut vorbire de ei si faci de tradatori..precum MILUT ??
asculta ..acum in PIATA se canta imnul GOLANILOR de raposatul PATURCA !!
momentul il hotaraste poporul nu tu paule..si nici eu.. :!:
Albinel

Mesajde patrascu » 20 Ian 2012, 20:11

Fratele vostru a plecat in piata sa traiasca istoria pe viu. Ne auzim dupa miezul noptii!
patrascu

Mesajde paul » 20 Ian 2012, 20:14

Patrascule ... logica ta e corecta , numai ca in ' 89 ... S-A PRABUSIT UN SISTEM !!! Peste tot . Chiar si in ... patria lui ! Sa nu comparam !
Adevarat ce spui ... oamenii au dreptul sa protesteze ... sa-si strige nemultumirea ! ATAT !!! Nu sa vandalizeze ... nu sa dea cu petarde ... nu sa rupa barierele de trecere ... nu sa dea cu pietre in jandarmi !!! Acestea sunt manifestari ... ANARHISTE !!!
In contextul actual ... pot doar sa manifeste ...PASNIC !!! SI IN NUMAR DIN CE IN CE MAI MARE !!! Pentru a provoca ... ALEGERI ANTICIPATE DEMOCRATICE !Altfel ... vor da apa la moara puterii ...
paul

Mesajde paul » 20 Ian 2012, 20:15

patrascu scrie:Fratele vostru a plecat in piata sa traiasca istoria pe viu. Ne auzim dupa miezul noptii!

Frate ... SA PROTESTEZI PASNIC !!!
paul

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE