Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Mai exista speranta

Mesajde cristi_vidican » 23 Iun 2012, 18:57

Un interviu cu un american despre Romania. Desi americanul pare irealist, daca ceea ce face el s-ar aplica in fiecare localitate, Romania ar deveni una dintre cele mai bogate si prospere tari din lume. Si totusi e realist...
http://www.hotnews.ro/stiri-12547942-vi ... ursele.htm
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Re: Mai exista speranta

Mesajde akmm » 26 Iun 2012, 14:16

Am putea oare descrie Romania pe care o visam?
Dar nu gen: ca Germania, ca Franta ca nu stiu ce.
Si daca vrem o alta Romanie, cine sa ne-o construiasca? Sau daca cineva ne-o construieste, noi ce facem intre timp?
Desi pare ca toata lumea are capacitatea de a selecta binele comun, de cele mai multe ori il confunda cu interesul personal.De aici ne vin si problemele.Parerea mea.
Daca am accepta ca reper un anumit standard, acela da, ar fi de urmat si peste generatii.Hai la pauza ca ni se incinge creierul.Am omorat un om si am distrus o tara, o adevarata performanta.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde lucky5strike » 16 Oct 2012, 19:47

Nu mai fiti mai asa negativisti.

E simplu, trebuie umblat un pic la mentalitate si, ceva mai mult, la educatia economica si aplicarea legilor.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde CORNEL V. » 16 Oct 2012, 19:49

Cristi,un pic mai mult la mentalitate.
CORNEL V.

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE