Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Toparlanismul in politica

Mesajde Cristian IONITA » 10 Noi 2012, 18:41

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-135 ... basist.htm

oare cat de jos a ajuns societatea romaneasca ca sa accepte asa ceva

...

"Becali asta e un primitiv, e un ****** profund, cum poti sa faci politica cu astia?" a afirmat, la Romania Tv, istoricul Neagu Djuvara, cu referire la Gigi Becali, actual europarlamentar si candidat PNL la alegerile parlamentare din luna decembrie. "Eu l-am facut mos senil, el m-a facut ****** profund, gata, suntem pace", a raspuns Gigi Becali. "Nu conteaza ce spune despre mine un mos senil (...) Domnul Djuvara este putin basist, e sub slujba lui Basescu si de-asta l-a atacat pe presedintele nostru, pe Crin Antonescu", a mai spus omul de afaceri.

Gigi Becali a mai spus, la Romania Tv, ca a donat 400.000 de euro pentru o carte de istorie la care a contribuit si Djuvara: "Este vorba de Istoria Romaniei, scrisa de Alex Stoenescu, impreuna cu alti 4-5 istorici, intre care si Neagu Djuvara. Am virat cei 400.000 de euro in contul Institului de Istorie. Stiu ca a luat si Neagu Djuvara din acesti bani. Chiar ca sunt un ****** profund ca dau 400.000 de euro, ca sa ia Djuvara bani".

Neagu Djuvara si patronul clubului de fotbal Steaua au mai avut schimburi de replici asemanatoare si in trecut, cand istoricul a afirmat ca ii este rusine cu Gigi Becali, iar omul de afaceri a raspuns ca "Djuvara este vai de capul lui, la anii lui e sclerozat, e batranetea. El e super ca istoric, dar s-a sclerozat din cauza batranetii. Ce, stau acu sa-mi arati mosii toti. Iliescu a luat-o razna, a luat-o pe miriste. Iliescu cat de cat e mai sprinten, dar Djuvara saracul, cand il vad...."
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Re: Toparlanismul in politica

Mesajde nae » 10 Noi 2012, 20:25

JOS ..in rapor fata de ce ?
Cultural ___ Djuvara e F tare ... pt romani a facut ceva ?(la hardul meu trebuie sa traiesc 3 vieti sa citesc cat EL si 7 sa pot scrie ... )
Becali e prost/incult /manelist ... L-au ales romanii europarlamentar ? = romanii care l-au ales nu sunt agreati de N G ?
Cine ,dintre noi , a hranit un om /roman ___ sa dea cu piatra .

CI , daca esti intr-un tren in miscare cum esti fata de un pamantean si cum fata de mecanicul trenului ? (in repaus /miscare _mecanica cl. a 9 -a ),ai impachetat stupii ?
nae

Mesajde Dragos2006 » 10 Noi 2012, 21:08

Toparlanism in politica ??? :lol: :lol: :lol: :lol: la mine in colegiu s-a vandut un pachet senator - deputat pentru tata si fiu cu 3 milioane de EURO . mai avem ce comenta ????
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde paul » 10 Noi 2012, 21:21

Dragos2006 scrie:Toparlanism in politica ??? :lol: :lol: :lol: la mine in colegiu s-a vandut un pachet senator - deputat pentru tata si fiu cu 3 milioane de EURO . mai avem ce comenta ????

Si bineinteles ca "vanzatorii" erau de la ... USL :cry:
Si bineinteles ca la ... "ARD"... aceste locuri se ocupa pe baza competentei :evil:
Apropos ... votez cu ARD-ul ! Candideaza fostul primar , cel in urma caruia s-a vazut ceva !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 10 Noi 2012, 22:20

mafia e asa mare incat cuplul tata-fiu a avut grija ca din partea ARD sa candideze niste persoane fara carisma , fara prizabilittate la public . Eu unul nici nu stiu cine candideaza din partea ARD la camera . la mine in zona exista doar candiati USL si nu se pune problema sa nu intre in parlament ci sa scoata peste 70 %
Dragos2006

Mesajde Leon » 10 Noi 2012, 23:39

Avem conducatorii pe care ai meritam.
Leon

Mesajde Mircea_63 » 10 Noi 2012, 23:56

Leon, asta e doar un slogan. Eu socotesc ca nu am conducatorii pe care ii merit.

Ce ar trebui facut pentru a avea alti conducatori? Mie mi se da doar de ales, ala sau alalalt. Mai mult decat sa spun pe care din doi il prefer, eventual sa nu ma prezint la vot, ALTCEVA ce pot face?

Orice idee concreta e binevenita!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Leon » 11 Noi 2012, 00:12

V-ati gandit sa intrati in politica?
Leon

Mesajde Cristian IONITA » 11 Noi 2012, 01:13

Mircea_63 scrie: ...

Orice idee concreta e binevenita!

pai sa iesi din indiferenta cand cei din jurul tau isi vand voptul, cand cei alesi de tine nu-si respecta promisiunile, etc chestii deastea care implica si un pic de responsabilitate.
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 11 Noi 2012, 10:10

Cristian IONITA scrie:pai sa iesi din indiferenta cand cei din jurul tau isi vand votul, cand cei alesi de tine nu-si respecta promisiunile, etc chestii deastea care implica si un pic de responsabilitate.

Ca atitudine civica, fac ce pot. La un moment dat insa era vorba sa candideze Becali vs. Dan Diaconescu. Daca ramanea asa si presupunand ca ar fi fost doar ei doi pe lista ce trebuie sa o votez...ce era de facut?
Mie mi se par fascinanti amandoi...sa fi votat cu amandoi sau sa nu ma fi prezentat la vot?

Leon scrie:V-ati gandit sa intrati in politica?

Chiar m-am gandit ca n-as fi bun de politician. Pentru unele lucruri am limba prea aspra, pentru altele...iau destule intepaturi de la albine.

On topic, Neagu Djuvara e vazut ca Basist? Omul este doar anticomunist, afirma ca in spatele lui Ponta si Antonescu se afla Iliescu, iar pe acesta il socoteste comunist si vinovat de deturnarea revolutiei, mineriade etc Si pe Base il acuza pentru blocarea dosarelor revolutiei plina de teroristi fara teroristi. Totusi, au murit oameni in revolutie!

Djuvara e un gentleman...Oare in politica romaneasca e loc pentru gentlemani? Ii alege cineva? Sunt foarte curios ce alege poporul: un gentleman ca Djuvara sau un fascinant ca Becali?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 11 Noi 2012, 10:13

Mircea_63 scrie: .... Sunt foarte curios ce alege poporul: un gentleman ca Djuvara sau un fascinant ca Becali?

:)

ce-a ales pana acum se stie .... Becali e pe cai mari

impotant este ce va alege de acum inainte ... iar la aceasta intrebare eu pur si simplu refuz sa raspund ....

"poporul" este imatur .... asta ca sa nu spun ca e las si oportunist la modul grobian in foarte multe situatii, dar eu sunt optimist de felul meu si ca urmare ferm convins ca vom reusi sa depasim momentul
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 11 Noi 2012, 18:17

toparlanism in politica este sa crezi ca votul tau conteaza ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragos2006

Mesajde valter » 11 Noi 2012, 20:01

Unii craed ca istoria contemporana se scrie cu bani...as , zice conu Djuvara, Becali transpira ca si Monica Tatoiu aroganta averii dobandite peste noapte.
valter

Mesajde Dragos2006 » 11 Noi 2012, 20:40

Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 12 Noi 2012, 22:39

Circul continua ..... http://www.hotnews.ro/stiri-politic-136 ... -prost.htm

Amu' la capitolul: Toparlan versus toparlan
Gigi Becali catre Miron Mitrea: Vezi ca ai o datorie la mine de 30 000 de euro, dar te-am lasat ca mi-era mila de tine/ Esti un dobitoc si un prost
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 12 Noi 2012, 22:49

Dragos2006 scrie: fara prizabilittate la public

Ce-i aia , maahhhhhh ?????? :shock: :shock: :shock: ...... E vreun organ de vaca ? Termen , vaccin veterinar ???

Unde-ai facut , mah , studiile ? In Burundi ????? D-aia mor animalele pe capete-n tara asta , de "doctori" scoliti ca tine , mah !!!

Auzi Dragos , sa-ti spun una tare : o vaca + o alta vaca ..... = un bou ! Cu maxima "prizabilittate" la public ! Si acel bou ne da :

- oua ,
- branza ,
- lapte ,
- lemn ,
- minereu de carbune ,
- stilouri chinezesti ,
- pene de strut ,
- solzi de bufnita ,
- castraveti murati ,
- borcane cu doua capace ,
- creta colorata ,
- dacii si romanii ,
- ciocolata Milka ,
- hasis ,
- tramvaiu' 41 ,
- capace de pipa ,
- arce de pix ,
- carlige de rufe cu leduri ,
- ...... samd . ......

Da-i drumu' d-aici , analfabet narcisist !
modigliani

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE