Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

iarna nu-i ca vara

Mesajde BUNKA » 28 Dec 2012, 04:14

BUNKA

Re: iarna nu-i ca vara

Mesajde katu_catalin » 28 Dec 2012, 15:11

Cred ca o sa vedem si noi peste 100 de ani un utilaj in genul astuia de la canadieni..... :lol:
katu_catalin

Mesajde clabescu.marius » 28 Dec 2012, 16:10

Asta inseamna evolutia....noi deocamdata ca tara "UE"suntem primitivi rau asa ca nu avem ce pretentii sa avem,poate peste 50 de ani copii nostrii vor traii intr-o Romanie mai buna.
Când îmi face vre-o figură
Vreo albină oarecare,
Generos, pe-nţepătură,
Pun tot eu un praf de sare.
clabescu.marius

Mesajde Cristian IONITA » 28 Dec 2012, 18:18

nu stiu ce-ati cazut cu totii in dorsal de parca deabia acum ati descoperit apa calda .... am vazut utilaje de genul acela si-n Romania, ba chiar mai eficiente, si avand in vedere reteaua slaba de drumuri si autostrazi de pe la noi chiar nu cred ca e cazul de mai mult.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 28 Dec 2012, 18:57

Pe timp de iarna cea mai importanta piesa este aia dintre volan si scaunul din stanga/fata (dreapta fata la masinile aduse din UK :lol: ).

Am vazut zilele astea o multime de masini prin santuri si drumul era ud(fara gheata). Nu am vazut atat de multe in zilele cand era zapada pe drum. :)
jonny_it

Mesajde katu_catalin » 28 Dec 2012, 21:41

Cristian IONITA scrie:nu stiu ce-ati cazut cu totii in dorsal de parca deabia acum ati descoperit apa calda .... am vazut utilaje de genul acela si-n Romania, ba chiar mai eficiente, si avand in vedere reteaua slaba de drumuri si autostrazi de pe la noi chiar nu cred ca e cazul de mai mult.

Nu prea cred ca sunt astfel de utilaje in romania, odata ce victor ponta sau cine naiba a zis la stiri cand a fost cu satele izolate de nameti ca nu au utilaje si ca nu fac fata si ca sunt vechi de pe timpul lui ceausescu......
katu_catalin

Mesajde BUNKA » 10 Ian 2013, 02:19

katu_catalin scrie:
Cristian IONITA scrie:nu stiu ce-ati cazut cu totii in dorsal de parca deabia acum ati descoperit apa calda .... am vazut utilaje de genul acela si-n Romania, ba chiar mai eficiente, si avand in vedere reteaua slaba de drumuri si autostrazi de pe la noi chiar nu cred ca e cazul de mai mult.

Nu prea cred ca sunt astfel de utilaje in romania, odata ce victor ponta sau cine naiba a zis la stiri cand a fost cu satele izolate de nameti ca nu au utilaje si ca nu fac fata si ca sunt vechi de pe timpul lui ceausescu......

Nici eu nu cred...de fapt sunt sigur ca nu sunt...n-ar avea pe unde sa mearga :lol:
Cristi cred ca a vazut doar primele secunde din film...n-o avut rabdare, daca ar fi asa ceva la noi ar comenta televiziunile mereu pe tema asta :lol:
BUNKA

Mesajde CONSTANTIN » 11 Ian 2013, 20:16

Interesanta masinarie, dar nu iesita din comun, pe un drum cu zapada de 5- 10 centrimetri chiar cred ca face treaba. Dar ce poate sa faca pe un viscol din Moldova, NIMIC. Atat timp cat bate crivatul si da putina zapada nu poate face nimeni nimic pana nu se opreste vantul. Daca bate crivatul si cantitatea de precipitatii e consistenta "vezi iarna 2012 in judetele Vrancea, Buzau, Ialomita etc." nu poate face nimeni nimic timp de cateva saptamani.
Chestia cu utilaje , contracte, bani si iar bani e doar propaganda. Iar cand propaganda se face de catre profesionisti si patrunde in fiecare casa e greu pentru autoritati sa nu sara cu banu. Dupa ce au sarit cu banu incepe reversul, camioane, sararite, elicoptere, ajutoare umanitare si mult zgomot. Cu natura nu e usor, indiferent cati cai putere ai sub capota
CONSTANTIN

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE