Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

buna ziua

Mesajde raulmihai » 11 Mar 2014, 20:01

Buna ziua.ma numesc Nagy raul sunt din turda am 23 de ani si as vrea sa fac un curs de apicultor.ma poate ajuta cineva, sa imi spuna unde se poate face si daca se face acest curs in turda?multumesc
raulmihai

Re: buna ziua

Mesajde proapis13 » 11 Mar 2014, 20:35

Bun venit pe forum iar pina cand iti raspunde un coleg din Turda mergi maine la tine la sediul OJCA si intreaba acolo
Preferabil insa ar fi sa fii membru al unei forme asociative deoarece o sa te coste mai putin :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde MIHAI BALS » 11 Mar 2014, 21:06

vrei hartia sau vrei sa inveti apicultura?
daca vrei sa inveti, poti face cursul aici!
MIHAI BALS

Mesajde linde » 11 Mar 2014, 21:20

Raul
.dute la magazinul '' apicola" din spatele pietei (se intra din parcare) acolo gasesti gestionarul D-l Vasile care iti poate da toate detaliile,anul trecut stiu ca au fost cursuri care s-au tinut la cluj la institultul agronomic.(daca nu este in magazin il gasesti la magazinul vecin acolo lucreaza sotia lui);;; bafta, ;;; daca nu te descurci intra pe privat ,sant din Turda.
linde

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE