Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Tapatalk

Mesajde Dinca Catinel » 04 Mai 2014, 20:56

Nu stiu daca s-a mai discutat. E posibila 'aderarea' acestui forum la tapatalk? Suntem unii care mai punem intrebari 'direct din stupina' si e mult mai usor de folosit acest forum prin tapatalk decat prin clientul de web al unui telefon, asta ca sa nu mai zic de notificarea de raspuns.
Dinca Catinel

Re: Tapatalk

Mesajde mircea » 06 Mai 2014, 19:18

Nu !

Nu voi face nicio modificare (MOD) in scriptul de baza a forumului si nici nu voi implementa plug-inuri straine de scriptul original.
Acestea pot duce la o functionarea instabila , plus ca pot crea brese de securitate.

Cat despre notificari, este o chestiune care tine de functia mail a serverului si nu de forum.
Am comunicat, ramane sa-si rezolve ei problema.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Re: Tapatalk

Mesajde Dinca Catinel » 14 Mai 2014, 11:41

mircea scrie:Nu !

Nu voi face nicio modificare (MOD) in scriptul de baza a forumului si nici nu voi implementa plug-inuri straine de scriptul original.
Acestea pot duce la o functionarea instabila , plus ca pot crea brese de securitate.

Cat despre notificari, este o chestiune care tine de functia mail a serverului si nu de forum.
Am comunicat, ramane sa-si rezolve ei problema.

Multumesc de raspuns. Sa inteleg ca miile de forumuri care sunt operabile prin tapatalk nu au descoperit ce ati descoperit dvs?
Este alegerea dvs, dar din punctul meu de vedere era un mare pas inainte.
Sanatate multa!
Dinca Catinel

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE