Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Clean Bee(KnabbaStreifen) grooming stimulant

Mesajde comi » 23 Mar 2013, 19:23

Clean bee(knabbastreifen)grooming stimulant(stimulent pt manipulare psihologica)
Traducerea prospectului;
Pachetul contine 6 benzi din pasta de lenm natural presat fara lianti impregnat cu solutie de thymol cristale(CAS-89-83-8) alcool si ulei esential de eucalipt.Se foloseste toamna si primavara inainte de cules.
Fiecare apicultor stie ca orice substanta sau corp strain albinelor este eliminat din colonie sau acoperite cu propolis pt a le face inofensive.Acest impuls de curatire si ingrijire in coloniile de albine este adesea neglijata si daunatorii,larvele moarte,bacteriile mucegaiului si alte organisme parazite pot periclita supravietuirea coloniei.Utilizarea Clean Bee(KnabbaStreifen) activeaza la albine imediat impulsul de curatenie si ingrijire a coloniei.Albinele incearca sa scape de acest corp strain(benzile respective macinindu-le)rezultind o curatenie si ingrijire generala a coloniei.Acest impuls este dat de substantelor incluse in benzile de KnabbaStreifen pt o perioada lunga de timp.
Produs si distribuit sub licenta Dany Bienenwohl GmbH
Produsul il gasiti pe site;
www.thorne.co.uk/health-and-feeding/var ... ct_id=5394
Daca lupul ti-a mancat un dusman asta nu inseamna ca lupul este prieten cu tine
comi

Re: Clean Bee(KnabbaStreifen) grooming stimulant

Mesajde italianu » 23 Mar 2013, 20:09

instinctul de curatenie il au toate,mai mult sau putin dezvoltat.
eu nu as baga asa ceva in stupi,in schimb as merge pe selectia cepu-lui cu instinct ridicat de curatenie.
mierea este un produs natural,hai sa-l lasam asa!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde comi » 23 Mar 2013, 20:26

Nu fac reclama acestui produs dar igredientele din benzi sunt naturale(biologice) si este optiunea fiecaruia ce foloseste in stupii lui.A fost numai o informare privitoare la ce mai folosesc si altii in stupii lor.Asa ca nu vad cum nu ramane mierea naturala cu thymol(timol),alcool si uleiuri esentiale de eucalipt dar fiecare cu parerile (conceptia)lui.
comi

Mesajde ovidiu_78 » 23 Mar 2013, 20:50

salut comi,cati stupi ai??ca vad ca esti in londra

sanatate
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde comi » 25 Mar 2013, 23:48

Un stup de carnica pe 6 rame hoffman cu autodistantare de 8mm intre rame in stup model ,,British standard,,aici in Londra fac ca sa spun ca englezi ,,apicultura urbana,,si sunt foarte multimit de fetele mele extra ordinar de cuminti,nu lucrez cu fum sau masca in tricou si in doi ani nu am luat mai mult de cinci intepaturi si alea din cauza mea in aprilie vreau sa cumpar un nucleu de buckfast pt a face o diferenta intre cele doua rase si la toamna am sa va spun rezultate .si in tara am avut stupi cu bunicul meu dar carpatina pe care o avea era agresiva rau.
comi

Mesajde ovidiu_78 » 25 Mar 2013, 23:55

si eu sunt in londra de 2 luni de zile,mi-am mai luat si eu una alta de la cei de la thorne
am vazut un filmulet de la bbc si zicea ca aici in londra cica se face multa productie de miere cu albinele,caci sunt flori multe,etc,pe cand la tara si ei se confrunta cu problema monoculturilor
sa ai spor
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde comi » 26 Mar 2013, 00:37

Incearca si la www.paynesbeefarm.co.uk :www.fragile-planet.co.uk :www.bees-online.co.uk :www.honeybeesupplies.co.uk pt materiale apicole sau daca vrei matci I-ti pot spune de unde le poti procura.sa auzim numai de bine.
comi

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR