Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Albinutza in devenire

Mesajde albinutza_ploiesti » 21 Iul 2013, 19:45

Sunt o albinutza in devenire din zona Ploiesti. Am crescut cu stupi primii ani de viatza si acum as vrea sa cresc si eu... dar nu stiu de unde sa incep. Este vreun crescator de albine care m-ar putea ajuta sa-mi doneze primul roi de albine ? Eu nu pot sa-mi permit anul acesta investitia respectiva, dar m-as bucura mult sa demarez cumva activitatea de crestere, pentru ca imi plac mult aceste insecte... si de ce sa nu recunosc, si produsul lor principal :) Sper ca nu va suparati ca am postat acest mesaj - m-am gandit ca in aceasta lume mercantila se mai gasesc si oameni cu inima mare...
albinutza_ploiesti

Re: Albinutza in devenire

Mesajde italianu » 21 Iul 2013, 20:44

ciao,
problema pe care si-o pune oricine a citit mesajul tau este aceea ca,donindu-ti un roi este ca si cum ar condamna la moarte aceea entitate vie.
tu nu stii decit ca,,albinele au ac" si atit.
mai bine ai cauta in zona ta un apicultor de la care sa inveti cite ceva,pe urma sa te gindesti la a detine stupi.
sper ca m-am facut inteles! :)
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde costi_vic_ro » 21 Iul 2013, 20:50

cum? au doar ac? nu fac si miere? :D .un sfat prietenesc pune mana si studiaza,prezintate mai bine si poate se gaseste cineva cu inima mare.cum la tv exista "DANSEZ PENTRU TINE",poate aici putem face "MA INTEP PT TINE". :D
PS scuze ironia, dar nu face din albine cobai ca e pacat.
costi_vic_ro

Mesajde 65crs » 22 Iul 2013, 20:28

65crs

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR