Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stimulare 2012

Mesajde clabescu.marius » 18 Apr 2012, 21:25

cipry74 scrie:daca este prea slab nu o sa ia siropul acum cand este frig......care daca l-ai facut intocmai dupa acea reteta ,nu aveai de ce sa-l pui la frigider tine 6 luni cel putin la temperatura camerei.

Deci sa inteleg ca totusi as putea sa incerc deoarece imi este teama sa nu le termine de tot vremea asta.Multumesc pentru raspuns!
Când îmi face vre-o figură
Vreo albină oarecare,
Generos, pe-nţepătură,
Pun tot eu un praf de sare.
clabescu.marius

Re: Stimulare 2012

Mesajde MIHAI BALS » 18 Apr 2012, 21:47

clabescu.marius scrie:
cipry74 scrie:daca este prea slab nu o sa ia siropul acum cand este frig......care daca l-ai facut intocmai dupa acea reteta ,nu aveai de ce sa-l pui la frigider tine 6 luni cel putin la temperatura camerei.

Deci sa inteleg ca totusi as putea sa incerc deoarece imi este teama sa nu le termine de tot vremea asta.Multumesc pentru raspuns!

il poti turna mai sigur,daca e frig, si intr-un fagure pe care-l pui in cuib.
i-l incalzesti un pic nu-l pui rece.
tii rama la 45* si torni de sus in jos cu sticla.
MIHAI BALS

Anterior

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR