Doua oua am vazut, doua oua spun ca erau
dicu.ion57 scrie:Tot ca asa se prezinta stupi si in zona Urziceni,putin puiet fata de alti ani la aceasta data,albina are destula dar problema este ca pina acuma trebuia schimbata cel putin jumatate din efectivul celei batrine.Sa speram ca timpul se indreapta si se mai salveaza ceva dar in tot cazul la rapita o sa fie slabuti iar la salcum bunicei.Sa vedem daca am cu ce ma deplasa la salcim 2 in Prahova.
7Rame scrie:Stimate domn, tocmai pentru ca s-au schimbat generatiile, au apărut si perioade de stagnare in activitatea mărcilor!
Va salut si bafta multa!
ignatov andrei scrie:7Rame scrie:Stimate domn, tocmai pentru ca s-au schimbat generatiile, au apărut si perioade de stagnare in activitatea mărcilor!
Va salut si bafta multa!
Credeti?..
paul scrie:Generatiile nu au avut cum sa se schimbe in totalitate, pana acum ! Ba am curaj sa spun ca abia de acum incep sa se schimbe. Deschideti un stup la intamplare, scoateti o rama si observati albina de pe ea. Veti vedea multa albina batrana. Asa ca ... s-avem pardon !
ovidiu_78 scrie:Cred ca asta am patit eu la un stup de-al meu dle ignatov...intrat puternic in iarna, provizii full..tratamente ca la restul....doar o mortalitate foartd mare...pe 2 intervale sunt acum(dar nu full intervalul)ceva puiet, mancare au cat inca pt o iarna, doar ca e lesinat...matca 2013...ce ar fi indicat sa fac cu el?
ovidiu_78 scrie:Matca este de calitate, nu se pune problema, diaree nici vb, condens nici asa, varoa niet....singura posibilitate e cea expusa de dl ignatov....asa voi face, multumesc
Adrian Galofteanu scrie:ovidiu_78 scrie:Pai nu se prea potriveste la tine ce a spus d-l Ignatov. Una este sa nu ai puiet mult acum(explicatia d-lui Ignatov) si alta e sa ai familia asa de slabita. Ai gasit albina moarta pe fundul stupului? sau da-ne cateva amanunte. Asta pentru ca la o familie iernata pe 6-7 rame sa ramai la vrea asta pe 2 rame este total anormal...
Sa auzim de bine!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 12 vizitatori