vulpea scrie:...dupa mine numai "taranii"parveniti si tiganii isi cumpara BMW.
Dar anul sa fie musai pana-n 2000 si sa mearga pe GPL.
vulpea scrie:...dupa mine numai "taranii"parveniti si tiganii isi cumpara BMW.
vulpea scrie:Pt.c_v:am scris ca la impachetarea clasica pun pe podisor paturica,in nici un caz impermeabila(nylon s.a.).dece nu pui mai degraba frate(daca-mi permiti sa scriu asa)carton care se foloseste la ambalaje cutii TV,etc.?(cele cu doua randuri de foi si cu goluri intre ele-sunt mai bune decat ziarele).stima
vulpea scrie: aerisirea lui DM e mult mai agreata si mai "neagresiva" decat aerisirea prin urdinis/podisor cu sita.daca la "naturalul" lui DM nu trebuie mare stiinta ,la urdinis/podisor trebuie ceva experienta...
vulpea scrie:Pt.nae:apropos-am bicicleta MC KENZIE,e un fel de BMV ...dupa mine numai "taranii"parveniti si tiganii isi cumpara BMW.
vulpea scrie:...nu vad ce as mai putea comunica cu tine.
nae scrie:vulpea scrie:Pt.nae:apropos-am bicicleta MC KENZIE,e un fel de BMV ...dupa mine numai "taranii"parveniti si tiganii isi cumpara BMW.
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu ai zis-o .
vulpea scrie:Pt.p:am zis KAPUT si ma tin de cuvant.totusi si la asa "iarna"trebuie impachetare !eu prefer stupii cu fundul plin la impachetare.(mai ales cu fundul detasabil).
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori