comi scrie:Ca un facut nu banii sunt problema mea,dar pt altii da.(a dracului saracie a fost prietena cu tata si acum este prietena si cu mine asta ca fapt divers)
Avem cercetare? Nu
Avem subventii?Nu
Avem piata de desfacere? Nu dar avem samsari
Avem impozit? Da
Avem o lege a apiculturi facuta pe genunchi?Avem
Nea Gicuta imi pare rau dar matale ai spus ca cunosti ceva economie ,cu munca ,dar fara cele scrise in postarea anterioara care v-au atras atentia eu cred ca nu se poate face ceva mai mult decat nimic!
Munca ,munca,munca......dar nu ai baza materiala pt care trebuie bani( stupi,rame,faguri,tratamente,consumabile,taxe,impozite,oareceva plante melifere si cate mai sunt!)
Ce facem fara ele?
Muncim in zadar!a
I-mi pare rau dar nu eu visez !
Asta este realitatea romaneasca!
Vrem sa facem .....praf pe altii!
!. Subventiile sunt pentru aia care nu pot mai mult.

2. Cercetare este, dar trebuie sa mai si citesti ( sistematic si cronologic ca in contabilitate, nu forumuri). Nitel english sau french n-ar strica

3. Piata...toata lumea iti sta la tasta, dar trebuie sa stai sa-ti faci relatii, ca nu vine Holywood-ul sa te fure

4. Impozit e normal, daca nu-ti place in Romania, du-te in vest sa vezi acolo impozite

5. N-ai plante melifere, fa pastoral ca foarte multi altii, care numai ei stiu prin ce trec!
"I-mi" pare rau, dar visezi atata timp cat la necesitati incepi cu banii.
Ceea ce am scris eu mai sus de la 2 la 5 insemna MUNCA (si sunt numai ce mi-a venit la "gura"

).
Deci nu mai astepta de la altii, baga!!!
(..) nu conteaza atat de mult soiul (de albine), ci prostul din spatele soiului. (Kamy)