Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: familii albine

Mesajde proapis13 » 04 Ian 2012, 20:31

Eu il ajutam cu o centrifuga cu conditia sa
stie sa o foloseasca nu sa rupa fagurii lui Adi :lol:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Adi Hodis » 04 Ian 2012, 21:58

dumitriade scrie:Buna ziua! Multumesc " Dragos" pentru raspuns . Am citit cu mare atentie raspunsurile primite si m-am minunat de cat de( spirituali) sunt stuparii .
...

Pai si eu nu primesc nici macar un multzam viurtual ? ... s-au primesc unul telepatic " de dulce ", a ?.
No` nu-i bai ... vad ca ignori oferta mea , o fi din cauza batzului si a "sucului" ? ... las`sa fie.Macar ma scutesc de drum pin`la Buzau ... si cata drum de mers !!! :shock:

Las gluma la o parte si spun o concluzie ... poate ma insel dar tot zic.
Matale intra-si pe forum, la Anunturi Importante si vazu-si concursul de sponsorizare ... asa ca te-ai gandit sa lansezi " unditza " ... poate prinzi ceva.
Oricum nu ai nimica de pierdut ... nu-i asa ? ... numa` ca anuntul l-ai editat cam confuz incluzand nr-l de 28 de familii.
Nu te supara dar noi romanasii nu sintem chiar asa bogati incat, 28 de fam. sa fie nesemnificativ ca valoare, chiar si imprumutata.
Cine crezi ca va sari la " nada " si pt. ce, pt. cine ?.
Ca asa doresti matale din prima postare pe aici ?.

Hai sa fim seriosi ... si realisti !.
O-m fi forumisti sufletisi ... dar nici chiar asa naivi.

Auzi bre ... 20 si ceva de fam. de imprumut ori de ... adio. :roll:
Care-mi da si mie 60 de fam. imprumut un sezon ?.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Oprea Dragos » 04 Ian 2012, 22:24

cine imi da si mie 10-20 familii IMPRUMUT SA LE VAND :lol: :lol: :lol: :lol:
Oprea Dragos

Mesajde Oprea Dragos » 04 Ian 2012, 22:26

cine imi da si mie 2-3 tone de miere imprumut?

aveti grija la cei care vor sa imi dea fac selectie la sange!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

FARA SUPARARE AM FACUT O GLUMA
Oprea Dragos

Mesajde dumitriade » 04 Ian 2012, 22:29

si ma gandeam la zona buzaului nu Oradea sau Iasi etc .
dumitriade

Mesajde dumitriade » 04 Ian 2012, 22:33

Este mai greu de explicat acum dupa ce am citit comentariile. Voiam a se citi printre randuri , nu puteam sa spun asa direct pentru ca mai citesc si altii " probabil ".
dumitriade

Mesajde dumitriade » 04 Ian 2012, 22:36

Adi Horis , nu stiam de sponsorizare si nu prea ma ajuta la ce voiam eu . Nu era vorba de pomana ci mai degraba o plata in" rate"
dumitriade

Mesajde IonutMioveni » 04 Ian 2012, 22:45

Buna seara domnule dumitriade....
Lasand gluma deoparte eu unu nu am decat o intrebare sa va adresez....daca aveti placerea sa raspundeti
Care-i scopul acestei optiuni/alegeri sau cum vreti s-o numiti dvs.
De ce vreti familiile de albine mai exact....si de ce tocmai 28 :?:
Va multumesc pentru timpul acordat.
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde Badea Alin » 04 Ian 2012, 22:46

căutați fraților la Nuțu` (Cămătaru) că sigur găsiți sprijin :lol:
Unde ești nea`Gică, să ne lămurești ...
Badea Alin

Mesajde pngflorin » 04 Ian 2012, 22:53

28............? e posibil sa nu fi calculat corect necesarul pt 141.... :lol:

din pacate f multe familii de albine sunt cumparate de cei ce acceseaza fd europene doar de dragul banilor, apoi sunt distruse intr-un sezon apicol, pacat de ele....

insa am vazut si tipul de " baiat istet", adica, fara cunostinte apicole, a accesat 112, a cumparat toti stupi si familiile necesare apoi lea dat in arenda unui apicultor de la noi, astfel obtine profit din ambele parti.....insa recunoaste ca nu il intereseaza subiectul si o trateaza doar ca pe o afacere.....tipul asta de "apicultor" il inteleg, nu ii inteleg pe ceilalti, care nici nu stiu ni nu vor sa invete sa scoata din iarna o familie de albine.

apropo, dumitriade, nu fac referire la tine pt ca nu ne cunoatem , vb doar de un fenomen des intalnit de mine.
pngflorin

Mesajde Adi Hodis » 04 Ian 2012, 23:42

dumitriade scrie:Adi Horis , nu stiam de sponsorizare si nu prea ma ajuta la ce voiam eu . Nu era vorba de pomana ci mai degraba o plata in" rate"

Rate ? ... pai ai dat 3 variante si nici una nu specifica nici macar "printre rinduri " plata in rate;
Uite:
dumitriade scrie:Buna seara ! Pentru un incepator din jud Buzau ,cam cat costa o familie de albine ? Daca are cineva de vanzare sau ajutor sau imprumut imi trebuie 28 familii . Va multumesc si nu va suparati !

Pai ? ...
Nu ne suparam ... nici nu mai glumim.
Daca doresti sa cumperi, deja stii unde gasesti.
Salut.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Galofornia » 04 Ian 2012, 23:45

Uite eu sunt mai cumsecade, care imi da si mie o familie de albine in anul asta? Da pe gratis asa ca sa nu stam unul dupa altul ? :)
Galofornia

Mesajde dumitriade » 04 Ian 2012, 23:54

Am cumparat cutiile , ramele am si patru familii de cativa ani stiu si ce vreau si am sa va aduc la cunostinta progresele pe care le fac .
dumitriade

Mesajde teinegru64 » 05 Ian 2012, 00:44

Galofornia scrie:Uite eu sunt mai cumsecade, care imi da si mie o familie de albine in anul asta? Da pe gratis asa ca sa nu stam unul dupa altul ? :)

Nici googu nu imi da nimic referitor la tine....tot ce iti pot da e o undita. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Galofornia » 05 Ian 2012, 00:52

LOL daca vb de bat cu mulineta inclusa o acept, dar daca te referi la un bat de trestie, nu multumesc, nu fumez :))
Galofornia

Mesajde danut » 05 Ian 2012, 11:02

Era vorba despre un ajutor si nimic mai mult . In cursul culesului imi faceam familiile de albine .

asta chiar nu glumeste omu dupa tot ce s-a scris o tine tot pe a lui ! :lol: :lol: :roll:
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR