Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Colector venin

Mesajde livanualbinaru » 04 Feb 2013, 20:21

Salutari . . . anul asta vreau sa iau si eu un colector de venin, am gasit ceva la firma epsicom de la Craiova . E cineva care a colaborat cu firma asta ? , e bun colectorul de la ei ? pretul ar fi cam 1000 ron si tot ei primesc si veninul care ar fi cam 160 ron gramul.
Ceva sugestii ??? poate mai stiti si alte firme care fac asta !
Am vazut pe forum ca nea Gica ...Dumnezeu sa-l odihneasca .... se ocuma cu asa ceva
se gasesc cumva colectoarele lui pe piata undeva ???
livanualbinaru

Mesajde Dila Daniel » 04 Feb 2013, 20:54

aveti un MP
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde livanualbinaru » 04 Feb 2013, 21:14

apropo... am inteles ca, cu aparatul lui Gica. albinele nu devin agresive, lucru care se intampla cu anumite aparate .
e adevarata treaba asta ???
livanualbinaru

Mesajde RazvanTi » 05 Feb 2013, 09:25

si pe mine ma intereseaza detalii...
domnul Dila
RazvanTi

Mesajde Dila Daniel » 05 Feb 2013, 09:33

Pentru aparate de colectat venin si grile made nea Gica,luati legatura cu Augustin(fiul) sau d.na Elena(sotia)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde mirel » 05 Feb 2013, 10:49

livanualbinaru scrie:apropo... am inteles ca, cu aparatul lui Gica. albinele nu devin agresive, lucru care se intampla cu anumite aparate .

sa nu ti inchipui ca nu e nici o diferenta intre atunci cand nu colectezi si atunci cand colectezi ......
agresivitatea este influentata de cules, pt a recolta iti trebuie macar un cules bun de intretinere dar si de modul de lucru
din ce am observat agresivitate mai mare aparea atunci cand indepartam albinele de pe grila ca sa o pun la altul si in acel moment tre' sa ai manusi din alea de cauciuc gros...prima data am lucrat cu mainile goale ...si...mainile ca mainile,insa mi a parut rau de cate albine si au gasit sfarsitul din cauza mea. Se poate da jos de la urdinis (grila) sa se puna pe stup pt a pleca singure, dar necesita timp mai mult ...''lucru'' pe care eu nu l aveam.
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica).
0761194759
mirel

Mesajde CORNEL V. » 05 Feb 2013, 13:59

livanualbinaru scrie:apropo... am inteles ca, cu aparatul lui Gica. albinele nu devin agresive, lucru care se intampla cu anumite aparate .

Uite un exemplu cum eram imbracati cand am lucrat la recoltarea veninului...eram eu si cu nea Gica in stupina dumnealui
Fişiere ataşate
DSCN2307 (Small).jpg
CORNEL V.

Mesajde MIHALACHE » 05 Feb 2013, 21:37

Rog pe cei care stiu daca aparatul de recoltat venin a lu nea GICA are transformator ridicator de semnal la iasire sau foloseste alta schema electronica si vrea sa ne spuna ,schema electronica se aseamana cu cea a aparatului de la ACA ?
MIHALACHE

Mesajde CORNEL V. » 05 Feb 2013, 22:34

vezi cateva postari mai sus ai pe cine intreba,a spus si Daniel,...sunt membrii ai forumului
CORNEL V.

Mesajde feerary » 10 Mar 2013, 22:23

vreau sa achizitionez un colector de venin... inventat de nea Gica. cum as putea? ma poate cineva ajuta?
feerary

Mesajde modigliani » 11 Mar 2013, 00:47

feerary scrie:vreau sa achizitionez un colector de venin... inventat de nea Gica. cum as putea? ma poate cineva ajuta?

Nu po' sa cred !!! .... Pe bune ???

.................................

Si sa nu uit : Salut si bine ne-ai gasit pe acest forum !
modigliani

Mesajde feerary » 11 Mar 2013, 17:35

modigliani scrie:
feerary scrie:vreau sa achizitionez un colector de venin... inventat de nea Gica. cum as putea? ma poate cineva ajuta?

Nu po' sa cred !!! .... Pe bune ???

.................................

Si sa nu uit : Salut si bine ne-ai gasit pe acest forum !

De ce esti asa mirat? :|
feerary

Mesajde modigliani » 11 Mar 2013, 18:19

feerary scrie:De ce esti asa mirat? :|

Amice , eu nu sunt mirat deloc ..... Sau nu sunt mirat de lucruri la care te gandesti tu ..... Ci de altele , lucruri care vad ca te lasa rece .....
Uite , ca sa ma intelegi pana la urma :

SALUT !!! BINE AI VENIT PE FORUM !!!!!
SI , EVIDENT , ..... BINE NE-AI GASIT !!!
;) ;) ;)

................................

p.s. Colectoru' de venin a lu' Gica e la mine !!! Dar cu siguranta nu va ajunge la tine .
Acu' ramai si mira-te de ce oare ?
modigliani

Mesajde kamy » 19 Mar 2013, 14:23

Pictore,ce facusi frate cu poza aia la avatar?imbracasi haina de miel?
kamy

Mesajde eko1973 » 19 Mar 2013, 18:29

va salut pe toti forumistii.nu ma consider nou pe forum deoarece va citesc zilnic parerile si am si cateva postari pe forumul vechi.nu pot sa traiesc fara voi si va multumesc pentru asta .sunt proaspat posesor al unui aparat de recoltat venin cumparat de la baiatul lui nea Gica .o sa discut cu el si daca i-mi permite o sa va dau numarul lui de telefon.
eko1973

Mesajde modigliani » 19 Mar 2013, 20:03

eko1973 scrie:va salut pe toti forumistii.

eko1973 scrie:sunt proaspat posesor al unui aparat de recoltat venin cumparat de la baiatul lui nea Gica .o sa discut cu el si daca i-mi permite o sa va dau numarul lui de telefon.

EEEEEEEE , ..... parca-i altceva !!! ;) ;) ;) ;) ;)

Sa traiesti nenicule , fii bine venit !!! Felicitari pentru abordare !

..................................

Lamborghini , ai copiat "reteta" ???
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR