Marius Adrian scrie:Eu nu stiu de ce iti bati capul cu asemenea oameni. Eu trebuie sa fac eforturi ca sa inteleg ce scrie.
Marius ,fa te rog un efort siii,recitestee...apoi vei intelege ce si cum sta treaba pacilea
Marius Adrian scrie:Eu nu stiu de ce iti bati capul cu asemenea oameni. Eu trebuie sa fac eforturi ca sa inteleg ce scrie.
Marius Adrian scrie:Am vazut postari in care scriai corect ,chiar gramatical (cratima corect pusa etc). Nu stiu de ce te prostesti sa nu te inteleaga nimeni.
unincepator scrie:Marius Adrian scrie:Am vazut postari in care scriai corect ,chiar gramatical (cratima corect pusa etc). Nu stiu de ce te prostesti sa nu te inteleaga nimeni.
corect spus.
Marius Adrian scrie:Proapis .te-am intrebat si eu ceva ?
vulpea scrie:M A,P 13 scrie din...citite si nu din practica proprie('practica te omoara',nu ? ).
FlorinPlopsoru scrie:Pana la urma....cum e mai bine? Turta sau rotim ramele?
vulpea scrie:M A,P 13 scrie din...citite si nu din practica proprie('practica te omoara',nu ? ).
Florin Dobre scrie:FlorinPlopsoru scrie:Pana la urma....cum e mai bine? Turta sau rotim ramele?
Pana la urma mai bine e sa le lasam sa ierneze linistite pe rezervele pe care le-am asigurat din vreme cu mare grija.
proapis13 scrie:vulpea scrie:M A,P 13 scrie din...citite si nu din practica proprie('practica te omoara',nu ? ).
Citeste...cititul NU a omorat pe nimeni...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori