sirjohnred scrie:Si unde scrie ca nu este bine? Eu am facut doar o constatare,nu am zis nici ca e bine, nici ca e rau.Despre ce vorbim?
Eu am spus doar ca l-am citit.
sirjohnred scrie:Si unde scrie ca nu este bine? Eu am facut doar o constatare,nu am zis nici ca e bine, nici ca e rau.Despre ce vorbim?
peterneamt scrie:Principalul motiv pentru care este de preferat să iernezi afară este posibilitatea zborurilor de curaţire. Cei ce iernează în adăposturi trebuie neapărat să trateze în toamnă familiile cu fumagilină........asta dacă nu au stupii cu fundul gol pentru ca frigul să nu permită începerea pontei şi implicit dezvoltarea nosemei.......
BUNKA scrie:[quote="peterneamt"
Da, cred ca ai dreptate in ce zici...eu nu am dat fumagilina, am avut funduri pline si albinele pe un corp ME si ...am avut probleme cu diharaia...au iesit si tarzior la zbor, dar nu mai tarziu decat in alti ani insa problema s=a manifestat mai virulent decat in cazul iernarii afara...deci, ai dreptate !!
Acum am revenit la ideea de a ierna in clopot 2 corpuri, afara cu aerisire jos la sita ...a mers cel mai bine asa!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori