Dinca Catinel scrie:L-am puricat cu 20 de minute inainte. Are undeva peste 20 de kg de mancare. Am mai si ajutat roii de la aceasta familie.
Am manusi ca sunt alergic. Ma umflu tot iar jurist fiind nu pot aparea ca Humpty Dummpty la serviciu.
jenica67 scrie:Ziarele ajuta numai la a strica etansarea, ca prin folie nu o sa treaca nici un vapor, care sa le ude.
paul scrie:Parerea mea ... Horatiu a avut o abordare absolut la obiect ! Cum i s-a pus problema, asa a replicat !
Horatiu, nu renunta la stil ! Atat timp cat un neica nimeni in ale apiculturii dar cu pretentii de mare guru ( traiasca optiunea link) isi permite sa ia in balon pe majoritatea, esti foarte in masura sa-i dai replici pe masura lui (foarte mica) !!!![]()
![]()
![]()
![]()
dragos_vintu scrie:Clar ca iernarea nu se rezuma la supravietuire... as vrea sa ies din iarna cam cu cata albina am intrat...dar in primul an...inveti din greseli.
dragos_vintu scrie:Termometrele sunt tip sondaflexibila care e pusa in mijlocul cuibului.
d
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori