Mircea ,in capac ai cumva si polistiren ?
Perinitele sunt minunate ! Se impaca la fix cu podisoarele acelea . Cu siguranta vei avea o iernare uscata.
mircea_tm scrie:eu nu folosesc folia, nu ca ar fi ceva rau...nu "ma bag" deocamdata. Lada are fundul AV dar, iernez cu sibarul inchis . Nu las nici un deget deschis. nu am condens deloc in stup, asa iernez de cativa ani buni.
Avram scrie:Mircea ,in capac ai cumva si polistiren ?
Perinitele sunt minunate ! Se impaca la fix cu podisoarele acelea . Cu siguranta vei avea o iernare uscata.
Pun si eu o intrebare, se recomanda 1 cm de urdinis pentru 1 rama de albina, este real sau fals, avantaj sau dezavantaj?mircea_tm scrie:Florin Dobre scrie:mircea_tm scrie:Lada are fundul AV dar, iernez cu sibarul inchis . Nu las nici un deget deschis. nu am condens deloc in stup, asa iernez de cativa ani buni.
Urdinisul banuiesc ca e larg deschis.
da......altfel, scot apa din ei ca din fantana...
MUSTA scrie:buna ziua! in zona mea vor fi astazi 20garde; cat de bine este daca administrez 1l sau mai putin de sirop la albine? ms
hntrnth@mailinator.com scrie:Modelul meu de stup(langstroth): fund mobil, fara falturi, fara podisor.
MUSTA scrie:buna ziua! in zona mea vor fi astazi 20garde; cat de bine este daca administrez 1l sau mai putin de sirop la albine? ms
paul scrie:hntrnth@mailinator.com scrie:Modelul meu de stup(langstroth): fund mobil, fara falturi, fara podisor.
Colegule, cum ii rigidizezi la transport, in situatia in care-i plimbi la vreun cules ?
Scuze ca m-am adresat asa, dar mi-e greu sa-ti retin numele !
hntrnth@mailinator.com scrie:
Face cineva pastoral cu langstroth?
paul scrie:hntrnth@mailinator.com scrie:
Face cineva pastoral cu langstroth?
DA !!!
Foarte multi !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori