Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Diarea

Mesajde kamy » 25 Mar 2012, 10:36

teinegru64 scrie:Postasul a fot sincer si a spus unde a GRESIT.Si are si stupi.Clonele stiu doar teorie.

nu fac bascalie doar voiam sa stiu destinataru plicului trimes e bai?
kamy

Mesajde gica.mosu » 31 Mar 2012, 22:51

aliuta2000 scrie:
Robi V scrie:Va rog sami spuneti cum as putea sa dezinfecta lada in care au fost albinele cu diaree
Multumesc !

Citesti ce vrei si intelegi cum vrei
omul a intrebat ceva si tu faci bascalie ??? sau ce ???.

Mai oameni lasat omu...in pceeee(DL-kamy) el foloseste la...diareee
doar ciocalai de porumb cu tat cu boabe :lol: :lol: la...ceai...Atit pricepe ..
,,,,Apoiiii traje apaaa!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 01 Apr 2012, 16:31

gica.mosu scrie:
aliuta2000 scrie:
Robi V scrie:Va rog sami spuneti cum as putea sa dezinfecta lada in care au fost albinele cu diaree
Multumesc !

Citesti ce vrei si intelegi cum vrei
omul a intrebat ceva si tu faci bascalie ??? sau ce ???.

Mai oameni lasat omu...in pceeee(DL-kamy) el foloseste la...diareee
doar ciocalai de porumb cu tat cu boabe :lol: :lol: la...ceai...Atit pricepe ..
,,,,Apoiiii traje apaaa!!!!

NUUUU....asara am gresit(se intimpla cite-o data) i-mi cer scuze la cei pe care i-am
jignit- banatenilor(inclusiv DL-Kamy) iar ciocalaii de floricele(culoare rosie) se folsec cu rez ff bune
in tratamentul diabetului zaharat :roll: vezi art....Cu repect mosuuu!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde kamy » 16 Apr 2012, 12:46

daca tot e titlul cacareaza la albine,pentru cei ce ati observat ca in loc sa se umfle familiile de musca se-ntampla viceversa adica scad,si cand vine o zi cu vreme buna vedeti peste tot paintball de albine,nu uitati hranirea cu mult polen ajuta diarea sa evolueze spre paguba stuparului,faceti va rog un examen de laborator sau de microscop pt ca nu are decat 2 leacuri cules natural abundent sau fumidil/fumagilin.
kamy

Anterior

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR