Las ca trece... cateva familioare frumusele ai avea... dar grija la cele mai de doamne-ajuta
badguy_goodguy scrie:Mai bine continua aici, sa nu aiba si altii probleme ca ale mele.
Faza la mine e ca nu am umezeala unde sunt albinele. E perfect uscat acolo. Am umezeala unde nu sunt albine. Am vazut la altii ca au umezeala sub folie, deasupra albinelor. La mine nu e cazul.
Deci condensul se face doar unde nu sunt albine? de ce? albinele il inlatura dand din aripi ? intentionat sau nu ?!
ovidiu_78 scrie:condensul apare unde exista diferenta de temperatura,indiferent ca e la albine sau nu,am avut si eu la un stup de-al meu o folie in iarna,si asa condens facea de numai,am si luat-o jos
prietenul meu lucian are si el la toate,dar...cu polistiren in capac si nu are probleme
eu am pus primul an material deasupra sitei,iar anul acesta am pus panza geotextil la sugerarea unui coleg,si totul e ok,daca ai sita poti pune ceva deasupra,material,ziare,si apoi folia
MyBees scrie:In Bucuresti a incercat o zapada scurta pe la ora 17:45. Nici nu am apucat sa ma panichez ca am schimbat anvelopele cu cele de vara ca zapada s-a si oprit. Vedem ce va fi la noapte ca intra pe cod portocaliu. Deocamdata avem scolile inchise maine dar, daca ma uit pe fereastra, habar nu am de ce...
Cand eram eu copil tin minte niste zapezi pana la genunchi prin luna mai. Nu stiu ce cod era dar sigur au mai scapat ceva albine de s-au perpetuat pana m-am facut eu apicultor...
jenica67 scrie:Daca ai folie si fundul plin, cum te gandesti ca se elimina condensul ? Eu zic sa modifici solutia de impachetare deasupra.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 46 vizitatori