dacă este peste, construiesc punți de ceară și tot zdrobești albina, și dacă este
exact 8mm tot mai construiesc punți dar în măsură mult mai mică.
Shrek scrie:Am constatat zilele acestea lipsa reginele la 3 stupi.Doi dintre ei, si-au tras botci de salvare. Unul nu mai avea puiet deloc. Stupi medii spre buni. Oare sa fie de vina benzile de varostop de acum 3 săptămâni? Matcile noi, au sanse sa se împerechere in perioada urmatoare sau ii unific sa nu sper degeaba?
Shrek scrie:Am constatat zilele acestea lipsa reginele la 3 stupi.Doi dintre ei, si-au tras botci de salvare. Unul nu mai avea puiet deloc. Stupi medii spre buni. Oare sa fie de vina benzile de varostop de acum 3 săptămâni? Matcile noi, au sanse sa se împerechere in perioada urmatoare sau ii unific sa nu sper degeaba?
elixir scrie:Mer-ul meu are sus 7 rame cu puiet capacit si una cu larvar. matca a coborat in cel de jos. nu am mai deranjat-o.
inca e frig, se anunta inca 4-5 zile reci, apoi sper la primarara adevarata! teoretic, in 10 zile as inversa corpurile (dupa ce eclozioneaza punietul din catul de sus0
gresesc?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori