namzeb scrie:Vulpito, nu te-am inteles de ce tii stupii cu urdinisul la N, sa-ti bage Ivan zapada inauntru cind da drumul la turbincasau nu ai alta posibilitate? . Toti stuparii tin stupii cu fata la S,azi aud ca poti si la N sa-i tii.Explica poate e ceva de la rusi.Cu respect
vulpea scrie:dar te costa : am un gard frumos spre nord si cand am venit cu stupii i-am pus la 1 m cu urdinisul spre gard si sunt foarte la adapost,plus izolare(liniste).si cand mai 'bate soarele' ai incalzeste si 'la spate'.
Hunbee scrie:Cineva a umblat in vreo 20 de stupi si a furat rame. Familiile deranjate au consumat mult si au inceput sa piarda albina. Posibil sa nu prinda primavara.
Romania.
liviutzbogos scrie:Hunbee scrie:Cineva a umblat in vreo 20 de stupi si a furat rame. Familiile deranjate au consumat mult si au inceput sa piarda albina. Posibil sa nu prinda primavara.
Romania.
Vorbesti serios? Unde ai stupii? Acolo a fost mana de stupar... sau vre-un smecher care si-a luat miere gratis.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori