stupul scrie:dumi scrie:jenica67 scrie:Am auzit dintr-o sursa sigura, ca exista o prognoza americana, care spune ca in cca 20 de ani, in partea de sud a tarii pana carpati, vor fi temperaturi, cum sunt actualmente in Turcia. Asa ca nu e roz deloc.
Da exista un studiu, facut a nivel UE, privind Politiaca Agricola Comuna in care se prognozeaza vremea in UE pe o perioada de 50 ani (l-am gasit sub forma unei Dierctive UE pe itralegis, dar nu am notat numarul actului normativ si nici nu l-am mai gasit sa-l restudiez), acesta este motivul pentru care UE prin MADR aloca sume mari de bani bani pentru impaduriri, in 20 ani vremea in sudul Romaniei se va incalzi cu aprox 1,5 gr C si va deveni asemanatoare Greciei (se recomanda cresterea animalelor rezistente la seceta, plantarea de perdele e protectie pentru prevenirea desertificarii, cultivarea plantelor rezistente la seceta, irigarea prin exploatarea panzei de apa freatica va fi interzisa chiar daca se fac irigatii prin picurare, se vor iriga numai terenurile aflate in apropierea surselor de apa - astfel sa nu existe un consum mare de energie pentru transportul si distribuirea apei)
Eu as recomanda interzicerea chemtrails. Ce recomanda UE ? Impaduriri? Unde sunt impaduririle ? Cine este impotriva noastra ? Cine joaca teatru pe scena politica?
Sau mai bine zis... mai este cineva corect in toata tarasenia aceasta ?
Atentie la paulownia!!!!!!!! Este mare consumatoare de apa si desertificatoare!!!!!!!!!!!
Da, nu mai este nimeni corect, mai ales in clasa politica romaneasca, care e total imbecila, nu se mai gindeste decit la furtul zilei de azi, lasind grija zilei de maine pe umerii contribuabililor mai tineri sau mai batrini...
Daca nu s-ar fi facut plantari de salcim in urma cu ceva decenii, nu prea mai aveau unde merge culegatoarele noastre astazi! De ce naiba nu este sprijinita si impadurirea, nu doar defrisarea pe rupte..
In alta ordine de idei, eu mi-am luat liber si plec maine dimineata la Aiud sa le dau ajutor la bietele mele albinute, uneori 24 de ore conteaza mult, de aceea nu mai astept pina simbata, chiar daca poate va fi mai cald.
Va voi s[pune luni care a fost situatia, sper din tot sufletul ca nu prea rea, tineti-mi pumnii!