Daca ai reformula primul cuvant in adresare...s-ar intelege mult mai bine ca este un raspuns glumetz...
Nu stiu...carcotasi ceva...
bine macar ca ai pus zambetele la sfartsit
perma scrie:@ Crysty iti multumesc pentru mica lectie de economie combinata cu piata libera precum si pentru notiunile de cerere si oferta. Din pacate, daca recitesti cu atentie, o sa vezi ca in cazul meu am pus un pret mediu de 12 lei/kg de miere si nu 20 lei/kg. Daca as fi pus 20 as fi socotit 600 mierea+400 roiurile+ 50 ceara si as fi batut cu mult 100E/stup.
@ Adi sunt curios ce a facut jonny it care are si el o gramada de stupi in stationar si la fel de curios sunt de realizarile lui pupa mea in pastoral. Doua sisteme bine gandite unul in pastoral unul in stationar. Sunt curios, in acest an prost, cat a scos fiecare sistem dintr-un stup. In euro.
Adi Hodis scrie:
eu as zice ca mai bine ar fi sa faci calculele abia dupa ce vezi mierea in stupi.
perma scrie:@ Adi sunt curios ce a facut jonny it care are si el o gramada de stupi in stationar si la fel de curios sunt de realizarile lui pupa mea in pastoral.
perma scrie:Dupa, m-ar mai interesa ca adaugand si produsele "secundare" ale stupului (roi, ceara, propolis, polen, venin) sa ne spui o medie a venitului (sau a deficitului)/stup.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 36 vizitatori