Aurel1959 scrie:BUNKA scrie:Aurel1959 scrie:Vorbiti de polen ,unii de reorganizare cuib si alte lucrari iar eu astept inca zbor de curatire.
Salut Aurel..tu de unde esti, trece-ti la avatar ca e mai simplu sa ne dam seama care-s conditiile meteo la tine!
De ex la mine cand vede lumea ca-s de la Botosani..gata si-a facut o idee, altul de la Arad are alte conditii..deci, ajuta!
Te salut!
Salut Bunka!
Sint din acelas judet cu tine.Mai exact din Saveni.Poate o sa avem ocazia sa ne cunoastem.Eu am sperat sa se intimple la sedinta ACA sau la tirg la IASI dar n-a fost sa fie.
O zi buna si numai bine!
Aaaa..da, da Aurele, scuze...vb cu multa lume si nu mai stiu care si de unde sa-l iau

...am fost la targ la Iasi sambata si treaba sa derulat la modul ca un coleg a trebuit sa vina sambata dimineatza sa ia niste stupi de la mine si am stat toata noaptea sa-i termin si nu am dormit deloc, cu o zi inainte am muncit, am muncit si toata noaptea, dimineatza am predat stupii, apoi am condus 120km pana la Iasi am ajuns pe la 13.00 si am dat o raita prin targ, am lasat un stup Delon la cineva si apoi m-am dus in mall sa mananc, si apoi cand am coborat targul era pe terminate, am mai vazut una alta, m-am salutat cu Sebi Ciocan, era si el terminat...m-am intalnit cu Catalin Profiri si cu Livas, si cu inca un coleg de la Harlau si dupa aia am cam plecat ... a fost o treaba pe fuga!
La noi treaba e cacacioasa cu zborurile, eu am avut numai unul la 1 martie si atat...asteptam, oricum aud ca sunt multi care se plang de diaree, nosemoza depopulari etc..dar si in sud e nasol daca e afectat mugurele si floarea..asta e !!