Aurel1959 scrie:Trantorul@ scrie:Cam asa arata muguri la perii de vara , la meri de vara deja au dat si frunzulitele , salca este 80 % inflorita , cornul la fel este inflorit, ciresii , corcodusi, visinii la fel sunt aproape puscati mugurii , dar dupa - 10 grade cat o sa fie la noapte cu siguranta nu o sa mai ramana nimic din toate sursele enumerate si foarte vitale pentru abine in periada aceasta si aprilie .
Mai raman ceva pruni, meri , peri de toamna care nu sunt asa de dezvoltati muguri.
http://i45.tinypic.com/24gnehy.jpg
Trantore ,daca si in urmatoarele sezoane vremea ne va ajuta tot asa,am puso.Conditii perfecte pentru taxe si impozite.
Sanatate si spor la treaba!
Aurel1959 scrie:M-am conformat.Sper ca se observa acum.
Trantorul@ scrie: SI am muncit aproape 1 luna la stimulat degeaba , asa de excelent plecasera unii (3 rame cu puiet pe 80% acum o saptamana, erau cativa si pe 4 si 5 da da numa 3 din ele erau cam 80% , ecloza si tineret mandria tarii destul de binisor cum fonduri de la statul roman nu am luat nici un ban de cand am eu albine
Aurel1959 scrie:Albinel, era vorba de zona in care sintem de vreme si de vremuri( vezi impozite)
La asta s-a referit Trantoru.
Sa ai bafta!
P.S. La tine la Snagov alta e vremea dar vremurile sint la fel.
Aurel1959 scrie:Felicita-l pe ala de nepoarta grija ca esti mai aprope.Propune-i sa mearga acum in zona de vest printre apicultori.Sal.
Albinel scrie:Trantorul@ scrie: SI am muncit aproape 1 luna la stimulat degeaba , asa de excelent plecasera unii (3 rame cu puiet pe 80% acum o saptamana, erau cativa si pe 4 si 5 da da numa 3 din ele erau cam 80% , ecloza si tineret mandria tarii destul de binisor cum fonduri de la statul roman nu am luat nici un ban de cand am eu albine
nici eu nu am luat un sfantz never..si cred ca n-am sa iau ..
nu inteleg de ce spui ca ai stimulat degeaba ..??? eu azi am incheiat a zecea stimulare semilichida.. stau impecabil pe rame si este foarte vizibila cantitatea de albina tanara ..
Albinel scrie:acum am inteles..![]()
poate credeti sau nu..dar aici singura zi cand au zburat (toata ziua) si au adus polen ,a fost 9 martie..![]()
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori