vulpea scrie:ce are drobul cu soarecii? ca cum caramida lui proapis 13!apropos: pentru ce nu l-ai banat si pe proapis 13 si ai preferat sa-i stergi "jegurile' ? din ce in ce ma dezamagesti mai mult .transcrie pe forum(asa cum a facut Ignatov) ce ti-am scris pe PM ca sa vada forumistii dece ma ai la "bosogi".fi corect admin. si mai ales echidistant !acum doua banari,au fost doi care au aratat ca ce am scris era corect si un al treilea din"diaspora"(Arad?!),desi acesta in mod nepoliticos,care ti-a cerut explicit sa-mi ridici banarea si nu ai facut-o desi ai promis singur ca o faci,deci...?
vulpea scrie:citeste,te rog,Stupul cu DOUA matci,pag 7+8:explicit=apisserban+jenica 67+Diaconu !la fel te rog,sa-mi raspunzi si la precizarile facute acum,stima !Pentru mircea 63.
vulpea scrie:ce are drobul cu soarecii? ca cum caramida lui proapis 13!apropos: pentru ce nu l-ai banat si pe proapis 13 si ai preferat sa-i stergi "jegurile' ?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori