jonny_it scrie:marius_sl scrie:Chiar astazi am vb cu un prieten care mi-a spus ca a pierdut deja 3 familii in aceasta perioada. Va astept pe topicul "Bilant/pierderi" pe care nu s-a mai postat de peste un an
Cati crezi ca o sa recunoasca?
jonny_it scrie:marius_sl scrie:Chiar astazi am vb cu un prieten care mi-a spus ca a pierdut deja 3 familii in aceasta perioada. Va astept pe topicul "Bilant/pierderi" pe care nu s-a mai postat de peste un an
matale ai facut ca pacientu ce sa vindecat de gripa....ignatov andrei scrie:marius_sl scrie:Am inceput discutia despre "plapuma" cu scopul de a atrage atentia celor care in ultimele 2 saptamani s-au laudat cu cate rame au largit cuibul. Si pe mine m-a mancat rau sa adaug rame in cuib, ba chiar sa dau rame la crescut. Mi-a trecut mancarimea uitandu-ma pe.prognoza meteo si ramele respective le-am descapacit si le-am pus dupa diafragma, ca o zona de tampon pt albinele care pareau ca nu mai au loc in cuib dar si ca stimulent pt ponta matcii. In ultima zi cu vreme buna, adica sambata le-am pus si cate 800gr de miere la punga.
Bine ca te-ai tratat de mancarime!
N-am facut decat sa pun foliile si sa scot pernele de papura, atat! Au intrat pe 8 rame, pe 8 rame sunt si acum!
Bubuie de hrana si de puiet, fara sa le fac nimic, doar ce i-a dus capul!
yuonyuon scrie:matale ai facut ca pacientu ce sa vindecat de gripa....ignatov andrei scrie:marius_sl scrie:Am inceput discutia despre "plapuma" cu scopul de a atrage atentia celor care in ultimele 2 saptamani s-au laudat cu cate rame au largit cuibul. Si pe mine m-a mancat rau sa adaug rame in cuib, ba chiar sa dau rame la crescut. Mi-a trecut mancarimea uitandu-ma pe.prognoza meteo si ramele respective le-am descapacit si le-am pus dupa diafragma, ca o zona de tampon pt albinele care pareau ca nu mai au loc in cuib dar si ca stimulent pt ponta matcii. In ultima zi cu vreme buna, adica sambata le-am pus si cate 800gr de miere la punga.
Bine ca te-ai tratat de mancarime!
N-am facut decat sa pun foliile si sa scot pernele de papura, atat! Au intrat pe 8 rame, pe 8 rame sunt si acum!
Bubuie de hrana si de puiet, fara sa le fac nimic, doar ce i-a dus capul!
cu medicamente sa vindecat intr o saptamana ......iar fara in 3 zile......
tiih scrie:Ptr dl cristiPS2.Acest lucru l-am consemnat dupa mai bine de 20 ani de observatii..pe mai mult de 100 stupi in fiecare an!....
...
ma refeream la medicamente fara ghilimele....marius_sl scrie:Depinde si ce "medicamente" iei. Daca faci precum cei doi soti americani care au incercat o solutie de curatat acvarii, te vindeci te tot! La fel si cu albinele...
kiloz scrie:Temperatura -3. C°
Simtită -7 C°
tiih scrie:Apropo..o intrebare pentru incepatori si nu numai!
Indiferent de structura ,izolarea matcii si alte teorii....Care e cantitatea de albina minima in kg care trebuie sa o avem in stup la aparitia primelor flori de salcam...ptr a spera, ca in conditii favorabile de cules, sa extragem minim 12...15 kg miere????
tiih scrie:Nu zau, chiar asa!!!??...de asta vad prin rafturile magazinelor miere de salcam de culoare galbena cand ar fi trebuit sa fie alba,cu o aroma specifica si inconfundabila...care mai si cristalizeaza dupa cateva luni...iar adevarata miere de salcam e singura care are pret bun???
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 83 vizitatori