FLORINELU scrie:pai primul lucru este sa vezi cati stupi mai sant in stare de functionare,apoi daca mai au mancare si cat,curatenia de primavara si in functie de ce vrei mai departe. dai-nainte cu tupeu.![]()
![]()
ADITZU scrie:bine ai zis sa vedem cati mai raman la numaratoare mie astazi un roi pe 4 rame a clacat aproape l-am deschis ca il stiam mai micut si erau cam naspa , moarte cam jumatate din ghemul de iernare erau cu capul in celulele goale , nu am desfacut cuibul si le-am pus o turta asa ca poate mai reusesc sa le mai duc pe alea ramase pana cand vremea permite si poate reusesc sa le unific cu un roi tot asa mai mic , asta este nu este cine stie ce mare paguba dar este bine de stiut pe viitor ce e de facut . La o familie puternica care a intrat pe 8 rame la iernat am observat ca mancasera turta si le-am mai pus una sa speram ca nu imi ofera si aia vreo surpriza , ma gandesc ca a inceput matca ponta mai devreme si a inceput consumul mare
gica.mosu scrie:se pot adauga 1-2 lingurite de sare fina+10 ml protofil/kg s-au tinct de plante 10ml/kg...dupa zboru de curatire masiv.
proapis13"
Asta cu zaharul e discutabila;daca vrei mata sa-i dai,dai,eu unul pun doar in adapator![]()
paul scrie:... si cu " zaharul" in adapator e ... discutabila !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori