paga scrie:ieri am fost la stupi, am facut un control si am verificat daca mai au turte...totul bine mai putin 5 stupi...golisera toata apifonda...am bagat alta la loc....din 31 nu a murit niciunul...la voi...cum este...sper ca bine...se pare ca va veni si primavara...in sfarsit
catalin_viezure_6 scrie:pe cate rame ai familiile ?
badguy_goodguy scrie:catalin_viezure_6 scrie:pe cate rame ai familiile ?
Prietene, vezi ca asta e o intrebare cam grea... depinde cat de mult a strans familia...
se pare ca iti place sa faci misto....nu cred ca era cazul....dk nu iti convine ceva ,nu rasp.....cine te obliga?dar mai bine renunt sa mai zic ceva ....nu stiu dk merita...esti....penibilcatalin_viezure_6 scrie:badguy_goodguy scrie:catalin_viezure_6 scrie:pe cate rame ai familiile ?
Prietene, vezi ca asta e o intrebare cam grea... depinde cat de mult a strans familia...
pffffffffffff ce tare sa sti ca nu stiam dar ce e aia apifonda ?? aaa ?
catalin_viezure_6 scrie:paga scrie:ieri am fost la stupi, am facut un control si am verificat daca mai au turte...totul bine mai putin 5 stupi...golisera toata apifonda...am bagat alta la loc....din 31 nu a murit niciunul...la voi...cum este...sper ca bine...se pare ca va veni si primavara...in sfarsit
pe cate rame ai familiile ?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori