Vai steaua lor.
Si noi mai gafam si mai iesim in teren nepregatiti.Da astia ...mancati-asi pipota lu ale -matale sunt dusi pe apa sambetei cu buturuga.Nici macar cu pluta.
Baieti muncitori, cu spirit mare de sacrificiu, cu rabdare de chinez (toata stima) iasa insa cu stupii la ...ghici.
Multa vreme am zis ca ne invadeaza stuparii vestici.Da...nada! ...uite cine sunt in stare sa manance un cocolos de orez la mia de km! Chinezuuu!!
Azi maine debarca astia in dobrogea si la fiecare OMV sau MOL ,14 stupine ii dau roata.La LITRO pe A2, vor fi 140 de stupine.Ca e loc.
Te marcheaza un astfel de filmulet.Sunt , iaca, oameni ce lucreaza mult mai rudimentar decat estul europei.Pleaca de acasa fara mancare, fara ce sti ce scule, fara acoperisi mai ...cat de cat.Trei sandale si doua prosape si un catel (pechinezul e mare).Ce fac daca se rupe o rama, o lada? Ce fac ma astia daca nu prind ...trenul? Ce fac cu mierea? Ce fac cand te trece caca? Dar daca se betejeste unu?
Priveam filmul si nu am descoperit nici-o burta prin film.Ma, astia prea repede nu vor fi obeji.Lazile alea au peste 50-60 kg una.Sa iei in echilibru si sa te ...dai cateva ture, inchei ziua cu chiote si vaiete.
Este o idee buna de manipulare a stupilor.Lisa nu are nici-o sansa in conditiile de acolo.Sa sari din tren si sa cobori mici ziduri sau te miri ce? Numai cu piciorul se poate.Ingenioasa si sigura varianta au.
Sansa noastra, sa-i batem la sistem, e Janese si soacra-sa.Numai asta are mintea chinezului.Numai asta po'a sa gaseasca variante de contraatac.
Da...cred ca doarme de dupa extragerea micronucleilor.
PS Catelul ala, nu are nici-o sansa pana la finalul campaniei.Va fi intins

pe masa de dupa extractie.Cu sos de soia si "urechi de camp".