Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

FAMILII SLABE PENTRU IARNA

Mesajde Dobrescu Ionut » 23 Sep 2013, 21:40

Va salut,dragi membrii ai acestui forum!
Am apelat la sfatul d-voastra deoarece am o problema; am 2 familii de albine cam slabe(au fost facuti la sf lunii iunie si nu s-au dezvoltat cum trebuie)si nu stiu daca vor iesi din iarna :? Fiecare stup acopera 3 rame cu musca si m-am gandit ca as putea sa ii unesc.CUM POT FACE ASTA???? EXISTA DEZAVANTAJE?
Dobrescu Ionut
Dobrescu Ionut

Re: roi nou fara botci trase

Mesajde jenica67 » 23 Sep 2013, 21:41

Citeste aici si dupa daca nu ai inteles mai intrebi : viewtopic.php?f=11&t=588&hilit=unificare
jenica67

Re: FAMILII SLABE PENTRU IARNA

Mesajde B.K » 23 Sep 2013, 21:51

Te-ai gandit bine , UNIFICA.
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde Dobrescu Ionut » 24 Sep 2013, 20:12

BeeeK scrie:Te-ai gandit bine , UNIFICA.

Multumesc frumos de informare,o sa recurg la aceasta metoda
Dobrescu Ionut

Mesajde letsoc » 25 Oct 2013, 20:11

Dobrescu Ionut scrie:Va salut,dragi membrii ai acestui forum!
Am apelat la sfatul d-voastra deoarece am o problema; am 2 familii de albine cam slabe(au fost facuti la sf lunii iunie si nu s-au dezvoltat cum trebuie)si nu stiu daca vor iesi din iarna :? Fiecare stup acopera 3 rame cu musca si m-am gandit ca as putea sa ii unesc.CUM POT FACE ASTA???? EXISTA DEZAVANTAJE?
Dobrescu Ionut

Daca au mancare si vrei sa nu pierzi regina poti ierna pe 3 rame, dar tu hotarasti ,conteaza si cata albina este pe cele trei rame.
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR