marian sima scrie:
Pictore nu e o amenitare e un fapt concret si sa discutam fata in fata la urmatoarea mea trecere prin Militari sint la tine.
Pictoreeee .... ai pus-oooooo !
N-as vrea sa fiu in pielea ta cand ai sa te trezesti cu sIMA la usa
marian sima scrie:
Pictore nu e o amenitare e un fapt concret si sa discutam fata in fata la urmatoarea mea trecere prin Militari sint la tine.
Mircea_63 scrie:-Poate a scris "mâţa"...![]()
Mai baieti, maine poimaine se impaca cu Modi...nu-i mai stricati ziua omului!
marian sima scrie:Ba daca tu esti injurat tot timpul e treaba ta ,asta nu inseamna ca altul trebuie sa-ti accepte injuraturile ,ti-am zis ce ti-am zis ca sa-ti fie invatamint alta data sa mai injuri pe cineva care nu ti-a adresat nici un cuvint,m-i se indoaie de gramatica ta ,ai inteles destul de bine ce am vrut sa spun.
Daca mata te invata ca nu e frumos sa injuri persoane straine era ceva.
Ba chiar acum nu te mai enervai degeaba.
Parca am mai vazut eu prosti cu scoala.
marian sima scrie:Mati ba ca deja e invatata .
marian sima scrie:Mati ba ca deja e invatata .
marian sima scrie:Paulica si cateaua asta scaldata e ma Lupul apiculturi ?E unul din grei apiculturi?Ca daca il intreb ceva din apicultura nu stie saracul cu ce se maninca.
Pentru citi se aplica regulamentul?Oare reteaua PCR (pile cunostinte si relatii) nu este defavorabila apicultorilor care se trezesc pe aici cu mitocanul pe urma lor.
Nu am intrat de mult pe aici dar in scurtul timp multi apicultori au fost atacati,apicultori ca Dorel,Teiul si multi alti.
Eu o sa fiu banat ma intreb porcul asta cu maculatura de caiet studentesc intre dinti va fi banat?
Il ocoleste regulile ?Daca da atunci e cazul sa ii ocoleasca pe toti. (mai putin pe mine)
Crisan Dorel scrie:D-le Bog, Marian este singurul care-si atrage o banare? Fiti impartial va rog !
Crisan Dorel scrie:Eu nu v-am vorbit cu ironie, nici nu va judec, v-am cerut doar sa fiti corect !
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori