proapis13 scrie:
Pai un incepator NU are ce sa caute ca se joace de-a Dumnezeu cu soarta bietelor larve
danielus71 scrie:
danielus71 scrie:Sfidez pe oricine sa gaseasca larva potrivita /la compozitia chimica a laptisorului.![]()
victor s scrie:proapis13 scrie:Astept cu nerabdare primavara sa pot face ceva transvazari cu material genetic de la un recunoscut crescator de regine (te salut Valter, si pe tine GabiBee, ai grija de regina de la Valter altfel ai incurcat-o cu mine...)
In concluzie, eu recomand ca cei ce doresc sa incerce, s-o faca...ce are de pierdut ? Nimeni nu s-a nascut invatat !
Nu pot sa inchei postarea fara sa va urez CRACIUN FERICIT tuturor !
danielus71 scrie:STIATI CA LA FIECARE 3 ORE COMPOZITIA CHIMICA A LAPTISORULUI DE MATCA SE SCHIMBA.la asta ma refeream cind am zis ,,sfidez".
valentin scrie:nu vreau sa deraez de la subiect dar,dupa ce am folosit toate metodele de cresterea matcilor inclusiv cutia nicot cu, care am avut rezultate foarte bune ,cea mai buna transvazare este tot matcile de roire
danielus71 scrie:acum ne pierdem in semantica.![]()
eu vroiam sa spun ca ESTE imposibil sa dai laptisorul de matca just din punct de vedere chimic la larva pe care o iei cu picking-ul.
danielus71 scrie:pentru valter.
Toti a vazut in urma nasterii unei matci ,surplusul de laptisor ramas in botca,si atunci,care ar fii rostul dublei?
danielus71 scrie:pentru valter.
..... iau si putin laptisor care este potrivit cu virsta larvei......
Toti a vazut in urma nasterii unei matci ,surplusul de laptisor ramas in botca,si atunci,care ar fii rostul dublei?
proapis13 scrie:danielus71 scrie:pentru valter.
..... iau si putin laptisor care este potrivit cu virsta larvei......
Asta nu pot sa o ,,diger'' cind o citesc si am mai vazut-o scrisa de cineva;
CUM STII cat laptisor si de unde iei si de unde stii daca este potrivit cu virsta larvei![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori