janese scrie:pe ce ma bazez...la cresterea din ou...din douazeci de potirase(nicoturi) ouate iti ia in crestere un starter orfan,maxim doua ,trei!!!
Mircea_63 scrie:Imi plac Nicoturile pentru comoditatea in lucru pe care o ofera. Continuarea lucrului cu acele cupule de plastic, pe care le poti desprinde usor, pe care poti monta usor si comod "bigudiul", este atragatoare.
Inca n-am ajuns la faza asta... Sa inteleg ca larvele din acel montaj de plastic sunt mai greu luate in lucru? (Asta pe bune!)
PS Va fi musai sa-mi cresc matci la un moment dat. Din cauza lui Dragos va fi tot mai greu de gasit matci de cumparat(asta la oha...Salut Doctore
)
kamy scrie:Daniel si nu numai,transvazand din cea mai buna familie,crescuta in cele mai cele conditii,avand in vedere ghiveciu de gene si propitati,care credeti ca este conformatia lotului 1000% foarte atent selectionate,garantat cele mai bune rezultate pentru intreg lotul?
Dragos2006 scrie:Cu trusa Nikot merge foarte repede . la 4 zile bag in crestere 66 de oua , in medie imi ia in crestere 30 de botci. La vara cred ca voi merge cu doua truse .
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori