kamy scrie:Am tinut matci imperecheate in bigudiu,din prostie,uitucime si curiozitate nemteasca(auswitz) pana la o luna de zile dar scade matca devine mai silueta slabeste si nu e indicat,multe dintre ele nu suporta detentia si se bronzeaza pe burta(adeca se intorc cu picioarele in sus) !!!
balu scrie:Am dat unui nucleu o botca la eclozionare, si ma asteptam sa fie imperecheata, cind colo captiva, portcupulele transparente nu le vad, asa ca n-a avut pe unde iesi. Nucleul a capacit 2 botci , n stiu ce virsta aveau.Puteam sa arunc matca, dar am lasat-o sa vedem daca se mai poate imperechea, cred ca a stat 9-10 zile inchisa. Cind am descis capacul la bigudiu a iesit ca migu, dupa o jumatate de ora era in nucleu, se daduse la botci..
italianu scrie:Trantorul@ scrie:badguy_goodguy scrie:Totusi ce se intampla cu o matca care nu iese din bidighiu ca de ex. (intr-un micronucleu) in 14 zile, si tu ii dai drumul doar in a-15-a zi din neglineta? Aceea matca nu va mai fi apta sexual? Cate zile o poti pastra pana cand o intruduci intr-un nucleu de imperechere?
Aia nu se mai poate numi sub nici o forma matca , si o super matca tanara imperecheata tinuta mai mult de 48 de ore prin custi,bigudiuri si alte cele sar putea sa ajunga o epava .
samuellazea scrie:Cu bucurie pot spune ca sambata 22.06 am gasit primele mele 2 matci imperecheate. Am tot asteptat dupa ele si pana la urma am vazut ca s-a meritat. Am gasit cate o rama ouata foarte frumos la fiecare. Acum mai astept dupa una si gata pe anul asta![]()
Toate bune la fiecare si spor la cat mai multe imperecheri
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori