vevidadra scrie:Îmi cer scuze domnule ignatov că am omis lucrarea de strivire a reginelor cea ce ea derutat pe mulți.
...
Primul derutat ati fost dumneavoastra. Toate dialogurile generate, s-ar fi redus la cîteva postari.
In ce ma priveste, m-a derutat ... asta,
vevidadra scrie:Bravo !
Este bine că se mai prezintă odată pentru cei repetenți. Dar să nu ne abatem de la metoda izrailiană.
în sensul ca ”bobîrnacul” vine din partea unui premiant. Chiar si asa, uneori si premiantii mai dau cu stîng-n dreptu. In cazul de față, primul este israelianul cu metoda sa ... paguboasa. De ce ? ... pentru ca, asa cum am precizat in postarea anterioara ... genereaza efecte cu repercursiuni negative in stupinele de productie. Si aici ma refer si la vanzari material biologic. In stupinele de productie NU se întrerupe ciclul natalitații ci se stimuleaza ponta pentru a mentine natalitatea.
Raportat la clima ecuatoriala, chiar daca sînt pauze de cules, care se reflecta in miere, respectiv bani, fermierii care-i cunosc eu, au alternativa vanzarii roilor.
Asadar, daca cei ce au sezon îndelungat, nu folosesc aceasta metoda ... la noi, unde avem sezon scurt de culesuri, cine o aplica, își diminueaza drastic contingentul viitor de albine culegatoare. De vînzare roi ... adio.
Israelianul s-a dus sa faca reklama la rusi cu metoda aceasta ... nimic nou.
Avem si noi pe unu care plimba un stup pe ... te mieri unde. Si mai mare mirarea, a primit si medalie.
Mai multa atentie, v-ar fi scutit de imboldul de a-i face pe altii repetenți.