Ioan Guist scrie:.Daca ai 500 pe o locatie, cat de cat mai ferit, mai singur pe raza de 5 km, sansele sa fecundezi controlat este mare.
...nene Pupe, daca nu te superi, as reduce

procentul de la ,,shanse mari'' la medii, din cauza urmatoarelor cauze:
...in urma cu catziva ani, eram de cart in padure la tei, shi neavand ce face, am inceput sa marchez la trantori sa vad unde ajung shi fu..cii mei!!!
daca vrei sa ma crezi, am gasit f..taci de ai mei la totzi stupii pe care i-am gasit pe o raza de cel putzin 6 km, iar un prieten de al meu, a gasit fu..taci,la el in stupina, care era statzionatra, la .......................15 km distantza de locul unde am marcat eu fu..talaii!!!!!!!!!!!!
..no, ce spui, au dreptare ashtia cand spun ca pe o raza de 25 km, predomina o linie cat se poate de omogena

au ba?
shi nu poate fi vobra de consangvinizare daca socotim acele batalioane de spermatozoizi, care stau cu capul sus, pe nushtiu cate randuri si din nushtiu catzi tatzi, shi incerci sa faci un calcul matematic cu mai multe necunoscute, se poate sa ne dea variante cu f. multe zerouri in coada
.....pt imperechere controlata tre cel putzin 10 km dupa parerea mea, sau aduci tot arealul la un numitor comun....
...vobra lu nenea tei, e...grele in zilele ashtea

...te sal nene L A, ca mare dreptate ai azi!!!!!!!!!!!