lucky5strike scrie:Roi formati pe o rama de puiet, dupa mine reprezinta o fundatura apicola.
De ce "fundatura"...?!?
Ti-e teama sa te bagi pentru ca nu te pricepi si te vei infunda...?!?
lucky5strike scrie:Roi formati pe o rama de puiet, dupa mine reprezinta o fundatura apicola.
lucky5strike scrie:Pai, ce naiba altceva poti face intr-o fundatura?
PS: am fumat si eu candva din astea...
lucky5strike scrie:Tot de amorul artei: cate kg de albina ar avea o familie d-asta si ce cantitate de rezerve?
lucky5strike scrie:Pe la 1 noiembrie, cate kg o sa aiba unitatea? Ex, 0,7kg; 1,2kg ; 1,7kg ...
lucky5strike scrie:La iarna ma apuc de calcule...
paul scrie:.. am curaj sa demonstrez ca ... nu-i asa !
Dati-mi in luna mai o rama tabla cu puiet capacit si o regina imperecheata (de preferinta imperecheata atunci). Pun eu zaharul si ... deranjul !
La sfarsitul sezonului va dau unitati biologice pe 5-6 rame full de albina !
Ma bag de la 100 de bucati in sus !
Asta asa ... de amorul artei.
paul scrie:Eu, cel mai p***t stupar de pe forumul asta, am curaj sa demonstrez ca ... nu-i asa !
Dati-mi in luna mai o rama tabla cu puiet capacit si o regina imperecheata (de preferinta imperecheata atunci). Pun eu zaharul si ... deranjul !
La sfarsitul sezonului va dau unitati biologice pe 5-6 rame full de albina !
Facem fiftey-fiftey la nr. de familii, cu un scazamant de 10% (regine neperformante)!
Ma bag de la 100 de bucati in sus !
Asta asa ... de amorul artei.
Înapoi la INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori