Acum ... cauze sunt multe : regina ... neam de " fufa" ,caldura mare din ultimele zile ,spatiul insuficient , ventilatia necorespunzatoare ,lipsa de cules si ... or mai fi ...
Incepand de la aceasta stare de lucruri ,sunt mai multe metode de restabilire a situatiei ...
Problema mea ... cum fac sa aman cat mai mult asemenea eveniment ? Scot blocul urdinis cu totul ,pentru o mai buna ventilatie , pun si al doilea cat pentru a nu avea reclamatii de ... lipsa spatiu , ridic rame cu puiet capacit in caturi si pun in loc foite la crescut , ridic si ramele marginase cu miere in caturi si sa pun tot foita , organizez cuibul ceva de genul ... foita ,puiet ,foita, puiet ...???
Va rog invatati-ma si pe mine cum sa procedez pentru a amana cat mai mult ... "intrarea in friguri"!
Mentionez ca am stupii dusi la salcam ,in acelasi loc in care au fost la rapita . Sambata trecuta cand i-am controlat nu am vazut botci sau ... inceputuri. Date fiind conditiile meteo cred ca abia marti sau miercuri pot sa-i verific din nou .
Va multumesc pentru sfaturi !!!