pngflorin scrie:gica scrie:[.Albinele nu intra in stupii bolnavi de loca sa fure mierea ca put ca dracu.
Furtisagul e provocat numai de stupar.
Interesant, iar daca este adevarat, eu un lucru f bun.
Viceversa insa este posibila.
de retinut
pngflorin scrie:gica scrie:[.Albinele nu intra in stupii bolnavi de loca sa fure mierea ca put ca dracu.
Interesant, iar daca este adevarat, eu un lucru f bun.
Viceversa insa este posibila.
gica scrie:.Albinele nu intra in stupii bolnavi de loca sa fure mierea ca put ca dracu.
danipowsoft scrie:am zisc ca NU sunt din stupina mea, sunt din Wolfgang Ritter - Bolile albinelor, am zis ca sunt folositoare cuiva
akmm scrie:Slava Domnului ca nu am avut inca parte de LA.
Tinand cont insa de emotia fondurilor europene si posibilitatea capatuielii peste noapte, orice boala e posibil sa apara.
Teoretic avem parte numai de stupari scoliti in cursuri beton.In realitate avem vanatori de bani ce recicleaza toate lazile bunicului din pod.
Visez prea tare la o lume in care banii primiti prin Programe sa serveasca la stupi noi si echipamente pe masura.
E ca in poveste in care frecand buba rea si mai mare se facea...
gabush86 scrie:+/- cat oare ? la ext , ex : un stup omorat de loca lasat afara ca si cum ar fi populat de albine .
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori