paul scrie:cristi x scrie:cidaniel scrie:am schimbat matca , am schimbat rame cu puiet , am schimbat lada și nu am reușit să scap de văros,
am scăpat înschimb cu CLOR ( că nu am gasit hipoclorit ) am pus 15 ml cu siringa într-un litru de apă și am stropit de vreo 3 ori lada, ramele cu albine cu tot și am scăpat de văros
ai tinut 5 min putin clor (sau hipoclorit) in contact cu mainile ca sa vezi cum le arde si ce rani iti provoaca. norocul tau a fost ca nu ai folosit decat 15ml. care albine au avut parte de el, eu le zic "Dumnezeu sa le ierte".
nu are nici o logica metoda ta. cred ca ar fi mai bine sa citesti ca puietul varos este declansat de o ciuperca. vezi care sunt conditiile in care se dezvolta ciupercile si incearca sa inlaturi aceste conditii.
cristi x ,ca sa nu mai fie un " dialog al surzilor "ca in alta situatie ,observai ca solutia de clor (cei 15 ml )a fost diluata intr-un litru de apa ... La o asemenea concentratie ...puteai sa o bei ...fara grija !!!
da, imi cer scuze nu am citit ca este o dilutie.
dar tot nu are nici o logica "dusul" asta cu solutie de clor.
cine a citit despre cultivarea ciupercilor, poate ca a auzit: ciupercile champignon sunt spalate in solutie de clor pt albire.
credeti ca oamenii astia si-ar distruge marfa cu bunastiinta.
cine vine cu "leacuri" de tipul asta poate ne povesteste si noua cum a ajuns la el.
eu am scapat de gripa dupa 2 saptamani luand aspirina si dupa 14 zile fara sa iau nimic.
cam asa este si cu puietul varos.