panshe85 scrie:este si in alte judete, ex dolj, am patit-o dar sper sa fi scapat de ea, cu ajutorul uni mare om ,nea gica... inca o rugaminte,sa nu ne uiti cu scamatoria cu patlagina
:*
reformistul scrie:
In alta ordine de idei...am facut un tratament experimental pentru varroa cu pelin si busuioc la 2 stupi. La alti doi am facut cu varachet. Maine seara sper sa pot face comparatia.
gica scrie:reformistul scrie:
In alta ordine de idei...am facut un tratament experimental pentru varroa cu pelin si busuioc la 2 stupi. La alti doi am facut cu varachet. Maine seara sper sa pot face comparatia.
Asta seara-i maine seara.Hai uimeste-ne![]()
![]()
Ce ai facut,cu ce ai facut, cum ai facut.Vorbesc serios.Sunt interesat.
genutzu scrie:Reformistule spune si noua cu ce ai restrans cuibul adica ce diafragma ai folosit?
Ca daca nu e total separabila ai gresit dozajul rau!!!!
paul scrie:Salut Reformistule !Ce ai facut tu acum ,eu am facut cu vreo 2 saptamani in urma ,cu urmatoarele mentiuni :eu am folosit numai pelin ;am lasat foaia de control 48 de ore .Concluzie :pelinul ,cu sau fara adaosuri, are efect mai slab (pe termen scurt )decat varachetul .Nedumerirea mea este urmatoarea :in conditiile in care cineva ,ma refer la cei bio ,ar dori sa foloseasca numai fumigatii cu pelin (cu sau fara alte adaosuri ),de cate ori si la ce intervale de timp ar trebui sa le faca pentru a ajunge la "performanta " varachetului ? Vezi la "TRATAMENTE NATURISTE PT.STUPARI SI ALBINE .
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori