Prima pagină APICULTURA GENERALA BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE

Discutii despre tratamentele efectuate familiilor de albine,medicamente,mod de administrare,etc. , discutii despre bolile si daunatorii albinelor
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Hai sa incercam impreuna !!!!

Mesajde cristi arad » 21 Mar 2014, 22:03

gerulla77 scrie:Cristi,acidul oxalic este folosit pt. combaterea paduchilor si nu ca dezinfectant.Pe de alta parte poti folosi si acidul sulfuric ca dezinfectant.Baga mana in acid sulfuric si vei avea o mana perfect sterila. :lol:

nu cred ca vrei sa inhalezi vapori de acid oxalic, ca sa vezi cat este sau nu de ucigator - vorbesc de tratamente prin vaporizare AO
cristi arad

Mesajde gerulla77 » 22 Mar 2014, 10:35

Administrarea de acizi,acetic,oxalic se face in anumite conditii si luand anumite masuri de preotectie.
gerulla77

Mesajde gerulla77 » 04 Apr 2014, 23:12

Cine este interesat ne putem intalni pe 5 si 6 aprilie la Targul apicol de la baneasa.
gerulla77

Mesajde gerulla77 » 09 Iun 2014, 21:51

Vad ca pana la urma,lumea de pe acest forum nu a fost foarte interesata,voi incerca si in alte parti.Stiu ca am promis ca voi trimite 3 doze la cei care vor sa incerce produsul.Am trimis la cativa dar stiu ca la unii n-am trimis,n-am tinut socoteala.Deci daca mai sunt doritori mai pot trimite la 4-5 colegi.
gerulla77

Mesajde proapis13 » 09 Iun 2014, 22:34

Eu cred ca mai intai de toate cei ce au testat produsl sa scrie si rezultatele ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde neculai.luca » 15 Iun 2014, 12:15

gerulla77 scrie:Vad ca pana la urma,lumea de pe acest forum nu a fost foarte interesata, .....................Stiu ca am promis ca voi trimite 3 doze la cei care vor sa incerce produsul.Am trimis la cativa dar stiu ca la unii n-am trimis,.....................

Cam pripită concluzia cu ”lumea...nu prea interesată....”
M-am declarat și eu interesat dar se pare că n-am fost ....crezut !
Oricum, oferitul acesta gratis nu mi se pare că generează o evaluare serioasă.

Uite, eu te rog să-mi trimiți doar instrucțiunile, prețul pe doză și după ce mă lămuresc cum le pot testa îți confirm rapid comanda și le achiziționez contra cost.
Intenționez să le testez pe magaziile cu rame pe care le voi lua de pe familii cam la sfârșit de iulie.
Cred că ar fi indicat să am și un lot ”martor”, netratat, ținut în aceleași condiții.
Putem discuta și la telefon:
0745 559188 (Cosmote)
0758 526887 (Orange )
bucură-te de ce ai, nu fi nefericit pentru ce nu ai !(dar nu fi leneş!)
neculai.luca

Mesajde gerulla77 » 19 Iun 2014, 12:33

Ai dreptate ofertele gratuite nu sunt considerate serioase, pacat.Eu intentionam sa prezint astfel produsul celor interesati.
gerulla77

Mesajde delorin I » 19 Iun 2014, 13:40

Va salut!Si eu sunt interesat, daca discutam inclusiv de un produs de dezinfectie! De cat timp il experimentati?
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde gerulla77 » 13 Iul 2014, 23:46

Folosirea acidului acetic este cunoscuta de cel putin 30-40 de ani.Personal folosesc acidul acetic de 22-23 de ani iar produsul sub forma actuala de 3-4 ani.Am sa postez in curand prospectul si o fotografie a produsului dar momentan nu stiu de ce dar de pe calculatorul de acasa antivirusul nu-mi mai permite accesul pe site.Vorbesc cu fi-mea si o rezolv
gerulla77

Anterior

Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE