am mai zis pe undeva...este al treilea sezon august-august cand folosesc startovitul...totdeauna in sirop 1/1 si nu am depasit dozajul fata de prospect...dau in sirop atata timp cat e puiet in stup... si startovit atata timp cat dau sirop....in primul an am zis eh!..mi se pare!..in al doilea an am observat o stare generala ,,mai buna a puietului "si o marire a elipselor de puiet(sa nu intelegeti minuni)treaba cu roieste daca dai intr-una,eu zic ca e gogoasa!....in al ttreilea sezon august 2012-august 2013 nu va lipsi din sirop atata timp cat dau sirop...chiar si la roi vara!
de obicei cumpar zece cutii cu cate cinci plicuri fiecare si merge la 500 l sirop deci nu-mi lipseste startovitul(a nu se intelege ca e reclama).la targ la campina am vorbit cu o delegatie de bulagari care erau la separeu la o cafea...si le-am laudat startovitul... au zis ca ei nu folosesc

....pe langa pachetul de adjuvante ce le dau in sirop plus startovit ,un roi facut la 15 mai din doua rame placa cu puiet capacit ,o rama cu ceva hrana si in total trei rame ful de albina acoperitoare(roiul dus in alta parte)si matca noua impereg=heata data roiului umple cutia de albina pe 10 rame pana la 29 06 la tei(asta vine de la marirea duratei de viata a albinei ca individ!!!