prin 2002 m-am gasit sa fac pe desteptu`... dupa o extractie am stropit toate ramele scoase din centrifuga cu sirop de zahar in care diluasem oxitetraciclina. Nu ca aveam loca ( m-a ferit Dumnezeu de asa ceva pana acum, inca n-am vazut decat in poze ) dar toata lumea imi spunea ca asa e bine...ca asa scria in revistele alea vechi, ai n-ai mingea-tragi la poarta

...
in 2003 a fost foamea mare la achizitori, embargoul UE pe mierea chinezeasca, nu facea nimeni analiza deci n-au fost probleme la vanzare.
Dar... in 2004 cade pretul... si intra analiza pe mostra... hopa, urme de antibiotic in miere, ca remanenta in faguri este mare...si uite-asa am inghetat o iarna langa taraba sa-mi vand productia si a trebuit sa bag la topit tot ce era fagure mai batran de un an...
Noi aicia... e usor sa discutam si sa facem apologia antibioticului, tasta suporta... ce te faci insa cand intra unu` si citeste, in primavara sa si el cu oxi ca asa or zis aia ca e bine... si cand ii la vanzarea mierii... problem... sau mai rau, iarasi auzim de contingente de miere returnate, apicultori care-si asteapta plata cu lunile...