janese scrie:stupina simte prigoriile si evita sa iasa din stupi.inetresant este ca probabil ciripitul prigoriilor da alarma in familiile de albine..nu ies decat albinele care pleaca dupa apa. observa ca dupa ce prigoriile pleaca se intensifica zborul albinelor
popageorgian scrie:janese scrie:stupina simte prigoriile si evita sa iasa din stupi.inetresant este ca probabil ciripitul prigoriilor da alarma in familiile de albine..nu ies decat albinele care pleaca dupa apa. observa ca dupa ce prigoriile pleaca se intensifica zborul albinelor
poate vad prigoriile dar nu au cum sa auda ciripitul lor pt ca sunt surde
Dila Daniel scrie: .Asta cand sunt multe...
de FLORINELU » 01 Aug 2012, 20:13
si la mine vin prigorii destule,doar ca au alta tactica,vin la stupina doar cand albinele nu au timp prielnic de zbor.atunci prigoriile vin si se servesc direct de la urdinis. in rest nu le vad,cred ca prind albinele pe traseu.
janese scrie:stupina simte prigoriile si evita sa iasa din stupi.inetresant este ca probabil ciripitul prigoriilor da alarma in familiile de albine..nu ies decat albinele care pleaca dupa apa. observa ca dupa ce prigoriile pleaca se intensifica zborul albinelor
letsoc scrie:janese scrie:stupina simte prigoriile si evita sa iasa din stupi.inetresant este ca probabil ciripitul prigoriilor da alarma in familiile de albine..nu ies decat albinele care pleaca dupa apa. observa ca dupa ce prigoriile pleaca se intensifica zborul albinelor
....... ,acum 3 zile cand am mers la stupina ,dupa un interval de 0 saptamana, m-am speriat ,nici o albina , am crezut ca au plecat toate. Am deschis repede primul stup si constat ca albinele sunt acolo .... .
popageorgian scrie:janese scrie:stupina simte prigoriile si evita sa iasa din stupi.inetresant este ca probabil ciripitul prigoriilor da alarma in familiile de albine..nu ies decat albinele care pleaca dupa apa. observa ca dupa ce prigoriile pleaca se intensifica zborul albinelor
poate vad prigoriile dar nu au cum sa auda ciripitul lor pt ca sunt surde
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori