Dragos2006 scrie:S-au inmultit in asa hal incat nici cu pusca nu mai faci fata . Pur si simplu au iesit din arealul lor si ataca orice stupina intalnita in cale . Cine a dat legea cu protejarea prigoriei sa si-o protejeze la fel cum si eu am obligatia sa-mi apar proprietatea , cine are arma isi apara proprietatea cu arma. Inteleg sa nu omori prigorii in zonele lor dar cand devin nocive a le mai micsora numarul cred ca este ceva benefic.
pngflorin scrie:De cand am adus albinele pe vatra acasa, prigoriile si-au facut aparitia in nr f mare, am folosit "bolovani" de 2,0 mm, f bune si cu efecte asupra nr lor, insa dupa ceva vreme isi fac aparitia.O metoda alternativa este uli inpaiat sau plastic, efentual bufnita...
Am obs ca ataca mai ales cand e nor afara.
Insa nici albina nu iesa din stup cand afara chitatie prigoriile.
Dragos2006 scrie:Bine ca esti tu desteptul desteptilor , deontologul deontologilor si nu esti jigodie , japita , secatura , onanist , javra , panarama , cocota masculina ,******** , etc . Tu esti cel mai integru dintre romani.
Cristian IONITA scrie:
Prigoria este o specie protejata ...
alt stupar scrie:Cristian IONITA scrie:
Prigoria este o specie protejata ...
Da? Posibil...
Pana una-alta, pentru mine, ALBINA este o specie pe care sunt obligat sa o protejez !
![]()
Intelegi cum sta treba ? pai cam asa... a smotocit pasarea asta albine de-ale mele = i-am smotocit si eu nitel penajul... ciudat cum o bilutza o face sa-si schimbe coloritul inspre rosu sangeriu...
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 9 vizitatori