Prima pagină APICULTURA GENERALA BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE

Discutii despre tratamentele efectuate familiilor de albine,medicamente,mod de administrare,etc. , discutii despre bolile si daunatorii albinelor
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Varachet Forte 2014

Mesajde mellis » 14 Apr 2015, 09:16

Ajunge Varachetul si Protofilul marfa de contrabanda ;).
Facem rost la negru daca vreti ;).
Sanatate...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde csaa » 14 Apr 2015, 09:25

Protofil am productie proprie. La toamna fac alcool din cereale pentru protofil, asa ca cei care nu pot cumpara protofil ma pot contacta pe PM. :lol:
Exclus ANAF!!! :twisted:
csaa

Mesajde pab » 15 Apr 2015, 08:56

iunicu scrie:Inainte de paste ma duc la institut in baneasa. Voiam protofil si varachet. Binenteles ca am fost refuzat din prima.
-Nu pot sa va dau!
-De ce? Intreb.
- Nu vindem catre persoane fizice.
-Am firma. Zic
-Da, dar oricum protofilul nu il am aici si nu va dau fara reteta de la veterinar.
-Si eu ce fac?
-Mergeti in oras la magazinele apicole sau cereti prin asociatie.
-Am inteles. Scuzepentru deranj. Larevedere!
Am plecat hotarat sa nu mai revin vreodata in curtea aia si nici sa nu mai folosesc produsele institutului.

Te salut Iunicu. Nu mai fi asa suparat, ca nu ai de ce, asa e facuta legislatia europeana si morti, copti tre s-o respectam, altfel ne inchide pravalia.
Un depozit farmaceutic veterinar ca cel de la sediul ICDA are in obiectul de activitate comertul cu produse medicinale veterinare cu ridicata, catre:
- ferme apicole (exploatatii apicole) inregistrate ca PFA, II, IF, SA, SRL, etc care au obiect de activitate cod CAEN 0149, pe baza de nota de comanda vizata si parafata de medicul veterinar de libera practica la care esti arondat cu stupina;
- asociatii profesionale de crescatori de albine, pe baza de nota de comanda;
- farmacii veterinare, pe baza de nota de comanda;
- alte depozite farmaceutice veterinare, pe baza de nota de comanda.
De mai bine de un an, prin dispozitia Dlui Presedinte ACA, pretul la Varachet Forte, Mavrirol sau Protofil este fix acelasi ca la noi la depozit in toate magazinele Apicola din tara. Deci, ca pesoana fizica se pot cumpara la acelasi pret de depozit, din magazinele Apicola.
PS daca cereai sa vorbesti cu cineva, te lamuream live....si dadeam si o cafea.
trecut. prezent. viitor. toate sunt legate
pab

Mesajde pab » 15 Apr 2015, 09:05

jenica67 scrie:Dar ce idioata, sa iti ceara reteta. Parca ar fi avut sute de variante de tratament si tu nu stiai ce boala au albinele. O fi crezut ca albinele tale sunt gripate si nu iti da antibiotic fara reteta. Cred ca chestia asta ar trebui reclamata la nivele mai sus, poate se desteapta si baietii aia, afla in ce societate ne aflam. Unde or fi fost in ultimii 25 de ani, reprezinta pe altii ca doamna Merken ???
http://www.facebook.com/video.php?v=848 ... 50&fref=nf :lol:

Sincer, nici nu ma asteptam la altceva din partea dvs. In loc sa improscati cu rahat, mai bine puneti mana si pe legislatie, daca vreti sa fiti informat, ca sa nu stati pe net degeaba.
Nu e vorba de reteta, ci de nota de comanda, un formular introdus de legislatia in vigoare anul trecut, pt cumparare din depozit farmaceutic.
Se aplica la toate speciile de animale, nu numai la albine, nu trebuie daca cumparati ca persoana fizica de la farmacie sau Apicola.
trecut. prezent. viitor. toate sunt legate
pab

Mesajde iunicu » 16 Apr 2015, 09:29

Multumesc domnule Pab. Explicatiile dumneata ma dumiresc complet. In cazul asta o sa merg la magazin cand am drum prin Dorobanti. M-am suparat de intamplarea ce am povestit-o dar, acum mi-a trecut. Daca veniti la tei in aceiasi locatie unde ne-am vazut acum 2 ani, dau eu o cafea cu intaritor.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Anterior

Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE