Adrian Galofteanu scrie:Vand 1,2 tone miere tei+faneata(fara FS) cu 10000 lei. Eventual asigur si transport. Orice analize, se incadreaza la bio. Plata la livrare.
Adrian Galofteanu scrie:Adrian Galofteanu scrie:Vand 1,2 tone miere tei+faneata(fara FS) cu 10000 lei. Eventual asigur si transport. Orice analize, se incadreaza la bio. Plata la livrare.
Mai sunt 800 kg. tel 0744568764
jonny_it scrie:
Daca gasiti client pentru miere de faneata de la munte sa-l trimiteti si la mine ca am cateva tone in plus fata de ce pot vinde eu.
Shrek scrie:jonny_it scrie:
Daca gasiti client pentru miere de faneata de la munte sa-l trimiteti si la mine ca am cateva tone in plus fata de ce pot vinde eu.
Păi nu esti mah, acela care spune ca nu produci atâta cat poti vinde?! Sau te refereai la....gogoși?
jonny_it scrie:Shrek scrie:jonny_it scrie:
Păi nu esti mah, acela care spune ca nu produci atâta cat poti vinde?! Sau te refereai la....gogoși?
Anul acesta este productia mai mare.
Sunt reginele bune, de aia![]()
jonny_it scrie:[quote="Adrian Galofteanu"
Pai pentru noi nu este varianta mai buna decat Apisrom: 7 lei poliflora, 8 lei tei.
Aveti ceva mai bun?
Adrian Galofteanu scrie: Cati apicultori au facut anul asta profit de 10000 euro(40000 lei)?
ignatov andrei scrie:Adrian Galofteanu scrie: Cati apicultori au facut anul asta profit de 10000 euro(40000 lei)?
Cei care vand matci BK inseminate...![]()
Înapoi la VANZARI - CUMPARARI PRODUSE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori